Άδειασαν στο «πι και φι» έργα του Νταλί από γκαλερί της Στοκχόλμης

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στην γκαλερί Couleur, στην Στοκχόλμη, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες, άγνωστοι με επιχείρηση αστραπή «βούτηξαν» όλα τα έργα του Σαλβαδόρ Νταλί.

Οι «ποντικοί», έσπασαν τη γυάλινη πόρτα της εισόδου της αίθουσας τέχνης που φιλοξενούσε μπρούτζινα γλυπτά και χαρακτικά έργα του καλλιτέχνη – σύμβολο, και πριν καλά καλά τους αντιληφθούν, έγιναν «καπνός».

Η γκαλερί Couleur, στην Εστερμάλμ της Στοκχόλμης, φιλοξενεί κάθε χρόνο έκθεση με 10 έργα του Ισπανού καλλιτέχνη, τα οποία δανείζεται από την Ελβετία.

«Η αξία καθενός από αυτά ανέρχεται σε 200.000 με 500.000 κορώνες (περίπου 19.000 ως 47.000 ευρώ). Άρα πρόκειται για πολλά λεφτά. Είναι τρομερό», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της γκαλερί Πέντερ Ένστρομ στο TT.

Η αστυνομία εξήγησε τον τρόπο που εισέβαλαν οι ληστές στην γκαλερί, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω σχετικά με την έρευνά της: «Η περιοχή έχει αποκλειστεί ώστε να γίνει έρευνα από τη σήμανση», δήλωσαν.

Δείτε επίσης: Επίδαυρος: Εντοπίστηκε νέο οικοδόμημα στο Ασκληπιείο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This