Παπούδες-τέρατα πέταξαν το 11 μηνών εγγόνι τους μέσα στην ξυλόσομπα, γιατί δεν άντεχαν το κλάμα του!

Must Read

Δεν άντεχαν να ακούν τα κλάματα του εγγονού τους, όταν το κρατούσαν για να κάνει μια δουλειά η μητέρα του, και βρήκαν τη λύση να το ρίξουν… μέσα στη σόμπα!

Όταν η 21χρονη Βικτόρια, μητέρα του ηλικίας 11 μηνών Μαξίμ Σαγκαλάκοφ, επέστρεψε στο σπίτι τους στη Σιβηρία, αντί να βρει τον γιο της, βρήκε μόνο τα καμένα απομεινάρια του.

ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΕΓΓΟΝΙ ΣΙΒΗΡΙΑ4
Βικτόρια και Μαξίμ σε παλιές ευτυχισμένες ημέρες

Η μεθυσμένη γιαγιά του παιδιού, η 43χρονη Ζάνα Μιγιαγκάσεβα, ενοχλήθηκε από το κλάμα του και «άρχισε να το πιέζει στον λαιμό, μέχρι που το παιδί σταμάτησε», σύμφωνα με κατάθεση στο δικαστήριο.

ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΕΓΓΟΝΙ ΣΙΒΗΡΙΑ3
η 43χρονη Ζάνα Μιγιαγκάσεβα

Κατόπιν, ο 48χρονος σύζυγός της Αλεξάντερ Μιγιαγκάσεφ, πέταξε το σώμα του μικρού που δεν είχε τις αισθήσεις του, αλλά ήταν ακόμα ζωντανό, μέσα στην ξυλόσομπα!

ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΕΓΓΟΝΙ ΣΙΒΗΡΙΑ2
ο 48χρονος Αλεξάντερ Μιγιαγκάσεφ

Η Βικτόρια δεν σταμάτησε να κλαίει στο δικαστήριο, όπου ο πατέρας της καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση και η μητέρα της σε εννέα.

ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΕΓΓΟΝΙ ΣΙΒΗΡΙΑ
η χαροκαμένη μάνα

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, το παιδί πέθανε μέσα στη σόμπα από 100% εγκαύματα σε όλο του το κορμί. Στις καταθέσεις τους, ο παππούς και η γιαγιά έριχναν ο ένας το φταίξιμο στον άλλον, με τη Ζάνα να λέει: «Κοιμόμουν βαριά. Πώς θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι τέτοιο στον αγαπημένο μου εγγονό;»

Διαβάστε επίσης: Πετροβόλησαν μέχρι θανάτου τη σύζυγο του δράστη που κρατούσε ομήρους γυναικόπαιδα

Ο άνδρας της αρνήθηκε ότι έβαλε αυτός το παιδί στη σόμπα, ωστόσο υπάρχουν καταγγελίες ότι, στο παρελθόν, είχε σκοτώσει κουτάβια και γάτες, καίγοντάς τα ζωντανά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This