Νιγηρία: Συνελήφθη 18χρονος, ο οποίος βίασε τη γιαγιά του επειδή είχε… ορέξεις!

Must Read

Όχι μόνο βίασε την 70χρονη γιαγιά του, αλλά περιέγραψε με κάθε… ανατριχιαστική λεπτομέρεια το «πώς» και το «γιατί»!

Ο λόγος για τον 18χρονο Marvellous Luka από το χωριό Dangu-gu στην πολιτεία Plateau της Νιγηρίας, ο οποίος, λίγο μετά την επίθεσή του στη γιαγιά του, συνελήφθη από τις αρχές, δηλώνωντας ευθαρσώς πως ήταν «ερωτικά φορτισμένος» και πως δεν μπορούσε με τίποτα να… συγκρατηθεί!

Ο Luka επιτέθηκε στην γιαγιά του όταν εκείνη κοιμόταν, και, παρά το γεγονός ότι τον ικέτευε να σταματήσει, εκείνος επέμεινε, και σταμάτησε μόνο όταν μια γειτόνισσα άκουσε τις κραυγές της γιαγιάς και πήγε να δει τι συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης: Drones παίρνουν στο κατόπι πολίτες στην Κίνα που δε φορούν μάσκες, οι οποίες έχουν ήδη εξαφανιστεί (video)

Ο 18χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει, πλέον, ποινή κάθειρξης 20 ετών, κατά τη σύλληψή του, όπου παραδέχθηκε την ενοχή του, δήλωσε: «Ήμουν σεξoυαλικά φορτισμένος. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Ήθελα να κάνω σεξ μαζί της. Η γιαγιά μου έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια, ωστόσο κατάφερα να την κρατήσω κάτω και να κάνω αυτό που ήθελα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This