Αγγλίδα αποκαλύπτει ότι, στα 12 της, ο πατέρας της τη βίαζε 3 με 4 φορές την εβδομάδα!

Must Read

Μία γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον εφιάλτη που βίωσε όταν ήταν παιδί, αποκαλύπτοντας πως έπεφτε θύμα βιασμού «3 ή 4 φορές τη βδομάδα» από τον σαδιστή πατέρα της, σε ηλικία μόλις 12 ετών!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η 50χρονη Carol Higgins από το Pontefract της Μεγάλης Βρετανίας, αποκάλυψε ότι ο 72χρονος πατέρας της, Elliot Appleyard, από την ημέρα όπου χώρισε τη μητέρα της, Jean, άρχισε να τη μεταχειρίζεται, σαν να είναι η… καινούργια σύζυγός του.

Carol Higgins
Carol Higgins

Η Carol μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη ως παιδί, αλλά και για τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις της για βοήθεια προς την αστυνομία, οι οποίες, τελικά, έπιασαν τόπο μόλις πρόσφατα. «Έχω παλέψει από την εφηβεία μου για δικαιοσύνη, αλλά οι εκκλήσεις μου δεν εισακούονταν. Δεν θα σταματήσω να κάνω εκστρατεία για κάθε θύμα κακοποίησης», είπε.

«Αυτός ο άνδρας διέλυσε την παιδική μου ηλικία με τον χειρότερο τρόπο και έκανε ό,τι μπορούσε για να μου καταστρέψει τη ζωή», ανέφερε η Carol, που έχει γράψει και την αυτοβιογραφία της, όπου περιγράφει τα δεινά που υπέστη στα χέρια του πατέρα της.

Elliot Appleyard πατερας βιαστης
Elliot Appleyard

Όταν ανακοινώθηκε η ποινή με την οποία καταδικάστηκε ο πατέρας της, η Carol εξέφρασε την ανακούφισή της: «Κουβάλησα το βάρος, την ταπείνωση και τον τρόμο από τον λεγόμενο πατέρα μου, αλλά τελικά η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω».

Διαβάστε επίσης: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Λονδίνο

Τον Ιανουάριο του 2019, μετά από 35 χρόνια περιπετειών και παλινωδιών της αστυνομίας, ο Appleyard καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση. Ο δικαστής ανέφερε χαρακτηριστικά στον πατέρα της: «Ήταν ένα ευάλωτο παιδί. Την κακοποίησες επανειλημμένα και τη χρησιμοποίησες για σεξ όπως τη γυναίκα σου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This