William και Kate Middleton προετοιμάζουν από τώρα τον εξάχρονο George για τον βρετανικό θρόνο

Must Read

Με τη βοήθεια παραμυθιών προσπαθούν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton να προετοιμάσουν τον γιο τους George ο οποίος είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, για τον μελλοντικό ρόλο του στη βασιλική οικογένεια.

Αν και ο πρίγκιπας George είναι μόλις έξι χρονών και η αδερφή του Sarlot τεσσάρων, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έχουν αρχίσει να συζητάνε ήδη μαζί τους πώς θα εξελιχθεί η ζωή τους στο μέλλον.

«Ο William και η Kate έχουν συζητήσει ήδη με τον George και τη Sarlot για τους μελλοντικούς ρόλους τους, αλλά με παιδικό τρόπο για να το καταλάβουν χωρίς να ταραχτούν» λέει πηγή από το περιβάλλον του παλατιού του kensington στο περιοδικό «Closer». «Ο George γνωρίζει ότι έχει κάτι ξεχωριστό και πως μια μέρα θα γίνει βασιλιάς της Αγγλίας» προσθέτει, αποκαλύπτοντας ότι και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού δείχνουν ήδη καλά ηγετικά χαρακτηριστικά. «Ο George έχει εξελιχτεί σε αγόρι με αυτοπεποίθηση και λατρεύει να γνωρίζει νέους ανθρώπους, ενώ η Σάρλοτ είναι πολύ κοινωνική. Δεν αγχώνονται μπροστά σε κόσμο και δείχνουν από τώρα δείγματα ότι θα γίνουν μεγάλοι ηγέτες. Ο Luis έχει ωραία προσωπικότητα και είναι εξωστρεφές παιδί, σαν την αδερφή του» επισημαίνει.

Οι ταινίες που του αρέσουν

Ο ίδιος ο πρίγκιπας William, άλλωστε, είχε αποκαλύψει ότι στον George αρέσει -καθόλου τυχαία- ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» της Disney. «Του αρέσει πολύ, το έχουμε δει μερικές φορές. Εχει δει και ταινίες Lego. Είναι δύσκολο να τον κρατήσουμε μακριά από την τηλεόραση» είχε πει προσφάτως ο πατέρας του, δίνοντας μια εικόνα για το είδος της ψυχαγωγίας που προτιμά ο μικρός μελλοντικός βασιλιάς.

Δείτε επίσης: Ο Ντόναλντ Τραμπ πανέτοιμος να μοιράσει… τρισεκατομμύρια σε στρατό, ΝASA και τείχος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This