Δολοφονία ο θάνατος του Τζέιμς Μπράουν, σύμφωνα με νέες έρευνες! (video)

Must Read

Όσοι χαμογέλασαν ειρωνικά και έκαναν απαξιωτικά σχόλια, όταν πριν από τρία χρόνια μία και μόνο γυναίκα υποστήριζε δημόσια ότι ο Τζέιμς Μπράουν δολοφονήθηκε, θα αναγκαστούν, ως φαίνεται, να καταπιούν τη γλώσσα τους, καθώς εισαγγελέας της Ατλάντα ξεκίνησε όντως έρευνα για τις καταγγελίες περί δολοφονίας του «νονού της σόουλ μουσικής»!

Η Jacque Hollander δεν είχε πειστεί ότι ο θάνατος του Μπράουν, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2006 σε νοσοκομείο της Αλτάντα, σε ηλικία 73 ετών, οφειλόταν σε φυσικά αίτια. Οι υποψίες της αυξήθηκαν, όταν άκουσε τον γιατρό που υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου Μάρβιν Κρόφορτν να δηλώνει ότι, ναι μεν ο τραγουδιστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς και συσσώρευση υγρών στους πνεύμονες, αλλά δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς συνέβη αυτό.

Jacque Hollander
Jacque Hollander

Η Hollander ξεκίνησε έρευνα και το 2017 παρουσίασε στο CNN υλικό από συνεντεύξεις 140 μαρτύρων και δεκάδες χιλιάδες σελίδες αστυνομικών και δικαστικών εγγράφων. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι, τόσο ο Μπράουν το 2006 όσο και η τρίτη σύζυγός του Αντριάν, η οποία πέθανε το 1996, ενώ ανέρρωνε από πλαστική επέμβαση, δολοφονήθηκαν.

Σε άρθρο που παρουσίαζε τις καταγγελίες της η διαδικτυακή έκδοση του CNN, σχολίασε ότι, από την ανάλυση των στοιχείων που προσκόμισε η Ολάντερ, γεννιούνται πολλές απορίες κατά πόσον ο Μπράουν δολοφονήθηκε ή πέθανε από φυσικά αίτια.

Διαβάστε επίσης: William και Kate Middleton προετοιμάζουν από τώρα τον εξάχρονο George για τον βρετανικό θρόνο

Η Hollander ήταν η πρώτη Αμερικανίδα πολίτης που ζήτησε εγγράφως από την εισαγγελία της Ατλάντα να ξεκινήσει έρευνα, για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για δολοφονία. Ακολούθησαν άλλα 12 άτομα, μεταξύ των οποίων ο γιος του Μπράουν, Ντάριλ, η τελευταία σύζυγός του και ο μάνατζερ του τραγουδιστή.

Την Τετάρτη, η Hollander πήγε στο γραφείο του εισαγγελέα της Ατλάντα, Πολ Χάουαρντ Τζούνιορ, και κατέθεσε νέο αποδεικτικό υλικό, που περιλάμβανε έγγραφα και ένα στικάκι USB, καθώς και λίστα νέων μαρτύρων για την υπόθεση. Την επόμενη ημέρα, ο εισαγγελέας δήλωσε στο CNN ότι ανοίγει έρευνα για την υπόθεση, που θα ξεκινήσει με τη λήψη καταθέσεων από μάρτυρες.

  • Δείτε βίντεο με σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This