Αποτροπιασμός στη Φλόριντα! Βρέθηκαν βάζα με γλώσσες στα θεμέλια σπιτιού ερευνητή πανεπιστημίου

Must Read

Φρικιαστική ανακάλυψη έκανε εργάτης στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν έλεγξε τα θεμέλια σπιτιού στο οποίο παλιότερα έμενε διακεκριμένος ερευνητής πανεπιστημίου. Μέσα σε βάζα, τοποθετημένα σε στενό χώρο που δίνει πρόσβαση στο σύστημα διανομής νερού, υπήρχαν ανθρώπινες γλώσσες.

ΣΠΙΤΙ ΓΛΩΣΣΕΣ

Στην αστυνομία του Γκέινσβιλ σήμανε αμέσως συναγερμός και ύστερα από μια γρήγορη εξέταση διαπιστώθηκε ότι τα βάζα με τις γλώσσες ήταν πολύ παλιά. Κάποια από αυτά μάλιστα, σύμφωνα με τη «New York Post», χρονολογούνταν τη δεκαετία του ’60. Οι ντετέκτιβ εντόπισαν την ιδιοκτήτρια του σπιτιού Μέρι Μπάουγκμαν, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, είναι η πρώην σύζυγος του ακαδημαϊκού δρος Ρόναλντ Μπάουγκμαν.

Διατηρούνταν καλύτερα στα θεμέλια

Τόσο η Μέρι όσο και ο δρ Ρόναλντ, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Wcjb, ισχυρίστηκαν ότι τα βάζα είναι «υλικό» που χρησιμοποιούσε ο Ρόναλντ στις έρευνές του, όταν εργαζόταν ως ερευνητής, τις δεκαετίες του ’60 και του ’70. Πρόσθεσαν ότι μετακόμισαν στο Γκέινσβιλ όταν ο Ρόναλντ άρχισε να εργάζεται ως ερευνητής στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα και εκείνος πήρε μαζί του τα βάζα με τις ανθρώπινες γλώσσες από προηγούμενες έρευνές του.

ΣΠΙΤΙ ΓΛΩΣΣΕΣ

Δείτε επίσης: Στα γιατροσόφια και τα αρχαία… ματζούνια εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι Κινέζοι για τον κορωνοϊό

Ο Ρόναλντ Μπάουγκμαν, που πλέον είναι επίτιμος καθηγητής στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, υποστήριξε ότι τοποθέτησε τα βάζα στα θεμέλια λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν εκεί, έτσι ώστε να διατηρηθούν καλύτερα οι γλώσσες. Το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι είχε ξεχάσει πλήρως την ύπαρξή τους.

ΣΠΙΤΙ ΓΛΩΣΣΕΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This