Μυστήριο με την υπόθεση αυτοκτονίας ομογενούς παιδιάτρου! Τι ρόλο έπαιξαν οι εμβολιασμοί;

Must Read

Ανησυχία στους γονείς κοινότητας του Ιλινόις έχει προκαλέσει η αυτοκτονία ομογενούς παιδιάτρου, ο οποίος στο μυστηριώδες σημείωμα που άφησε πίσω αφήνει ερωτήματα αναφορικά με την εγκυρότητα του ιστορικού εμβολιασμών των παιδιών της περιοχής.

Ο Βαν Κοΐνης από το Σικάγο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 10 Σεπτεμβρίου σε δάσος της περιοχής όπου έμενε με τραύμα από αυτοπυροβολισμό, εξέφραζε μέσω του σημειώματος που άφησε την «τρομερή μετάνοιά» του για τους εμβολιασμούς που είχε -ή δεν είχε- πραγματοποιήσει την τελευταία δεκαετία.

Δείτε επίσης: Στην Εθνοσυνέλευση ο Μακρόν – Ανένδοτος για το ασφαλιστικό, παρά τη λαϊκή οργή

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times», που επικαλείται η ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας», ο ομογενής παιδίατρος, ο οποίος ήταν υποστηρικτής της ομοιοπαθητικής, πιστεύεται ότι δεν έκανε τα απαραίτητα εμβόλια στα παιδιά.

Ανησυχούν δεκάδες γονείς

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της επαρχίας Κουκ έχουν ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να διευκρινίσουν αν έγραφε ψευδώς στα βιβλιάριά τους ότι είχαν εμβολιαστεί ή αν κάποιοι γονείς πίστευαν ότι τα παιδιά τους ήταν εμβολιασμένα ενώ δεν ήταν.

Μετά την αποκάλυψη του περιεχομένου του σημειώματος αυτοκτονίας του Κοΐνη, οι αρχές έλαβαν δεκάδες τηλεφωνήματα από ανήσυχους γονείς που ζητούν να μάθουν την αλήθεια, αλλά και από γονείς που καταγγέλλουν τώρα την παράξενη συμπεριφορά του αναφορικά με τους εμβολιασμούς, με τους αρμόδιους φορείς να τους συστήνουν να υποβάλουν τα παιδιά τους σε σχετικά τεστ για να μάθουν αν είναι προστατευμένα από τις διάφορες ασθένειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This