Απειλές ότι θα την «πετάξουν στα λιοντάρια» ισχυρίζεται πως δέχεται η πρώην βασιλική σύζυγος της Μαλαισίας!

Must Read

Θύμα bullying δηλώνει -αυτή τη φορά- ότι έχει πέσει η Ρωσίδα βασίλισσα της ομορφιάς, η οποία είχε παντρευτεί τον τέως βασιλιά της Μαλαισίας!

Η 27χρονη Oksana Voevodina, η οποία, από την ημέρα του χωρισμού της και μετά παρουσιάζει συνεχώς τον εαυτό της ως θύμα στα ΜΜΕ, αυτή τη φορά δεν βάλλει εναντίον του σουλτάνου του Κελαντάν, πρώην συζύγου και πατέρα του παιδιού της, αλλά της… κρυφής Τσέχας συζύγου του.

Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι δέχεται «δηλητηριώδη» μηνύματα από μια γυναίκα, γνωστή στη Μαλαισία ως Diana Petra ή Janna, η οποία, σύμφωνα με τη Voevodina, είναι η κρυφή σύζυγος του σουλτάνου. Στη διάρκεια συνέντευξής της στη ρωσική τηλεόραση, είπε ότι η γυναίκα αυτή της στέλνει μηνύματα στο κινητό, στα οποία απειλεί να την «πετάξει στα λιοντάρια» και την κατηγορεί ότι «τρύπωσε στο κρεβάτι του σουλτάνου»!

Σύμφωνα, πάντα, με την ίδια τη Voevodina, την οποία χώρισε ο σουλτάνος όταν μαθεύτηκε ο γάμος τους, ένα από τα μηνύματα που έλαβε στο κινητό της -και για αδιευκρίνιστο λόγο είναι διατυπωμένο σε τρίτο πρόσωπο– έλεγε: «Θα την πετάξω στο κλουβί με τα λιοντάρια. Ο Σίμπα είναι πολύ πεινασμένος. Η Oksana μπορεί να γίνει η βασίλισσα των δημόσιων αποχωρητηρίων στο Κελαντάν. Εχουμε έλλειψη σε καθαρίστριες».

oksana text bullying
δείγμα των… γλαφυρότατων μηνυμάτων που δέχεται η Oksana

Διαβάστε επίσης: Άναψε φωτιές ο Σαλβίνι: «Απολίτιστες οι γυναίκες που ζητούν άμβλωση»

Σε άλλο μήνυμα, εξάλλου, η άγνωστη αποστολέας την κατηγορεί ότι προσπάθησε να της διαλύσει την οικογένεια. «Δεν έπρεπε να μείνει έγκυος από κάποιον που έχει ήδη οικογένεια. Είναι ένα τέρας και χειριστική. Η αλήθεια για τα ψέματά της θα αποκαλυφθεί μια ημέρα, επομένως να ζυγίζει τα λόγια της».

Mάλιστα, παρόμοια μηνύματα φέρεται, ότι έχει λάβει στο κινητό του και ο πατέρας της Voevodina, Andrey Gorbatenko!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This