Ημέρα μνήμης Κόμπι Μπράιαντ – LIVE από το Λος Άντζελες

Must Read

Συγκλονιστικές εικόνες, με σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους, να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Την εκδήλωσε άνοιξε η Μπιγιονσέ, αφιερώνοντας δύο τραγούδια της στον Κόμπι, τη στιγμή που βετεράνοι άσοι του ΝΒΑ, όπως ο Σακίλ Ο’ Νιλ και ο Ντουέιν Ουέιντ, δεν μπορούσαν με τίποτα να κρύψουν τη συγκίνησή τους, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ δάκρυζε στις κερκίδες.

Η ημερομηνία 24/02, που επιλέχθηκε δεν είναι τυχαία, καθώς ο Κόμπι φορούσε το Νο.24 στο δεύτερο μισό της καριέρας τους στους Λέικερς, ενώ η Τζιάνα φορούσε το Νο.2 στο Γυμνάσιο του Harbor Day School, όπου φοιτούσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε άπαντες τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, παραδίδεται και ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό άλμπουμ από τη ζωή του Κόμπι και της Τζίτζι Μπράιαντ.

Παγκόσμιο σοκ και ακατανίκητη θλίψη

Ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του Τζίτζι και 7 ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους σε πτώση ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου, προκαλώντας σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο και βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη τους λάτρεις του μπάσκετ, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο γενικότερα.

Στο Λος Άντζελες, όπου ο θρύλος των Λέικερς πέρασε το σύνολο της καριέρας του, οι κάτοικοι ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει το θάνατό του και η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνον εν είδει μνημόσυνου, το οποίο και διοργανώνεται έξω από το γήπεδο της ομάδας του, το Staples Center.

Ο «Black Mamba» και η κόρη του κηδεύτηκαν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου σε μία ιδιωτική τελετή στην Καλιφόρνια, αλλά σήμερα θα έχουν τη δυνατότητα να τον αποχαιρετήσουν και οι απανταχού οπαδοί του.

  • Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την ημέρα μνήμης για τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του, Τζίτζι:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This