Χάκερ «πρόδωσε» τον… έρωτα του Γκουαρδιόλα για τον Παπασταθόπουλο

Must Read

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι το πρόσωπο των ημερών, αφού με τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (2-1) έγινε ο πρώτος προπονητής με έξι νίκες στο γήπεδο της «βασίλισσας», αλλά και ο πρώτος στην ιστορία του Champions League με 28 νίκες σε παιχνίδια νοκ άουτ, αφήνοντας πίσω του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Ζοσέ Μουρίνιο και Κάρλο Αντσελότι.

Ο Καταλανός τεχνικός των «πολιτών», όμως, έγινε είδηση και γιατί έπεσε θύμα ενός χάκερ, ο οποίος εργαζόταν στη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2017 και υπέκλεψε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Πεπ. Μέσα από αυτό αποκαλύφθηκε ότι ο Γκουαρντιόλα ήθελε στη Σίτι τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο (και τον Ματάις ντε Λιχτ), ζητώντας μάλιστα επιπλέον πληροφορίες για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αποτέλεσε στο παρελθόν μεταγραφικό του στόχο.

Δείτε επίσης: Ρεσιτάλ γκάφας από τον Τζο Μπάιντεν: Είμαι υποψήφιος για την αμερικανική γερουσία» (video)

«Ήταν το πιο εύκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου» εξήγησε ο χάκερ για μια «εισβολή» που έγινε μέσα σε δύο μέρες, αφού εξασφάλισε τηλέφωνα και στοιχεία προπονητών και παικτών μέσω του κινητού του Πεπ.

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στη Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να τον εντοπίσει, επειδή ο χάκερ πωλούσε, ακόμη και αντί 100.000 λιρών, τις προσωπικές πληροφορίες που είχε υποκλέψει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This