Έκτακτη προσγείωση ρωσικού Boeing με περισσότερους από 100 επιβάτες – Παρουσίασε ρωγμή στα παράθυρα του πιλοτηρίου!

Must Read

Ένα επιβατικό αεροσκάφος Boeing 777, που έφυγε απ’ το αεροδρόμιο της Μόσχας, Σερεμέτγιεβο με προορισμό την Μπανγκόκ και περισσότερους από 100 επιβαίνοντες, έκανε έκτακτη προσγείωση στις 11.15 (10.15 ώρα Ελλάδος) στο αεροδρόμιο Βνούκοβο της ρωσικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των αερογραμμών «Россия» (Ρωσία), η πτήση SU6275 επέστρεψε για τεχνικούς λόγους και συγκεκριμένα λόγω ρωγμής σε ένα από τα παράθυρα του πιλοτηρίου.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στο πρακτορείο RIA Novosti, οι πιλότοι του αεροπλάνου γύρισαν, αντιλαμβανόμενοι τη βλάβη, στο Καζακστάν. Η αεροπορική εταιρεία “Ρωσία” πρόσθεσε ότι οι επιβάτες θα πετάξουν στη Μπανγκόκ με άλλη πτήση, η οποία προετοιμάζεται τώρα. Η αναχώρησή τους προγραμματίζεται μετά τις 13:30.

Δείτε επίσης: Σύγχρονος «Νοστράδαμος» είχε προβλέψει τον νέο κορωνοϊό από το 1981 και τον είχε ονομάσει Ουχάν-400!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This