Απίστευτα και παράλογα του κορωνοϊού: Κούρεμα από απόσταση, προφυλακτικά για γάντια και συμμορίες που θησαυρίζουν!

Must Read

Ο κορωνοϊός βρίσκεται σε έξαρση αλλά όπως φαίνεται δεν προσβάλλει μόνο το αναπνευστικό σύστημα των ανθρώπων αλλά και το… μυαλό τους.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν προβεί σε ακραίες λύσεις για να προφυλαχθούν από τον ιό. Λύσεις που πραγματικά σε κάνουν να σηκώνεις τα χέρια ψηλά.

Οι εξ αποστάσεως κομμωτές

Το… τερμάτισαν μπαρμπέρηδες στην Κίνα μετά τη σύσταση των υγειονομικών Αρχών ότι, για να αποφευχθεί η μετάδοση του κορωνοϊού, κάθε άνθρωπος θα πρέπει να κρατάει τον άλλον σε απόσταση 1,2 μ. Εδεσαν τα εξαρτήματα για το κούρεμα σε κοντάρια μήκους 1,2 μ. και άρχισαν να κουρεύουν τους πελάτες από… απόσταση. Εκτός από χτένες και μηχανές κουρέματος, έδεσαν ακόμη και πιστολάκια ή βούρτσες για λούσιμο!

Προφυλακτικά αντί για γάντια

Ξέμειναν από προφυλακτικά τα σούπερ μάρκετ του Σίδνεϊ, καθώς τα ράφια άδειασαν μέσα σε λίγες ώρες. Οχι, οι Αυστραλοί δεν το έριξαν στο σεξ, αλλά μέσα στον πανικό τους να προστατευτούν, ακολούθησαν κατά χιλιάδες τη «συμβουλή» αγνώστων στα social media να τοποθετούν… προφυλακτικό στο δάχτυλο του χεριού τους με το οποίο πατούν κουμπιά στα ασανσέρ, για να μην κολλήσουν τον κορωνοϊό.

Από τον σύζυγο με αγάπη

Στην τουαλέτα του σπιτιού τους στο Βίλνιους κλείδωσε τη σύζυγό του Λιθουανός, ο οποίος φοβόταν μην κολλήσει τον κορωνοϊό. Ηταν αρκετό να μάθει ότι στη Λιθουανία καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα, για να πανικοβληθεί. Ετσι, όταν η γυναίκα τού είπε ότι συνάντησε μια Κινέζα που επέστρεψε από ταξίδι στην Ιταλία, δεν το σκέφτηκε δύο φορές. Υστερα από ώρες εκείνη κατάφερε να καλέσει την αστυνομία για να την ελευθερώσει.

Συμμορία με χρησιμοποιημένες μάσκες

Χιλιάδες χρησιμοποιημένες μάσκες πουλούσε συμμορία στην Ταϊλάνδη αφού πρώτα τις έβαζε στο πλυντήριο και στη συνέχεια τις… σιδέρωνε για να μοιάζουν καινούργιες. Η αστυνομία συνέλαβε έξι εργάτες και κατάσχεσε «χιλιάδες μάσκες» σε σπίτι κοντά στην Μπανγκόκ. Οι συλληφθέντες ομολόγησαν ότι καθημερινά μοσχοπουλούσαν 300-400 σιδερωμένες μάσκες που είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, καθώς η ζήτηση είναι τεράστια εξαιτίας του τρόμου που προκαλεί ο κορωνοϊός.

Δείτε επίσης: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και στις Βρυξέλλες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This