Σάββατο 19/6/2021

Κορωνοϊός: Oι Ιρανοί «βλέπουν» μετεωρίτες, 5G και βιολογική… εισβολή από τις ΗΠΑ!

Ο αρχηγός του στρατού των φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν «βλέπει» στο… χτύπημα του κορωνοϊού βιολογικό όπλο των Αμερικανών στο Ιράν και στην Κίνα.

Η θεωρία συνωμοσίας του κορυφαίου Ιρανού αξιωματούχου ωστόσο δεν είναι η μόνη που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο covid-19 εξαπλωνόταν στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, καθώς οι συνωμοσιολόγοι θεωρούν υπεύθυνους για την εμφάνισή του από το… 5G Ίντερνετ, μέχρι μετεωρίτες.

«Σήμερα η χώρα έχει εμπλακεί σε μια μάχη βιολογικού πολέμου», ισχυρίστηκε ο Χοσεΐν Σαλάμι μιλώντας σε κόσμο στην Κεμάν, την ώρα που οι ασθενείς από τον κορωνοϊό στη χώρα του ξεπερνούσαν τους 3.513 φέρνοντας το Ιράν πίσω μόνο από την Κίνα στον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Ο Σαλάμι ισχυρίστηκε ότι ο covid-19 κατασκευάστηκε από τους Αμερικανούς για να εξαπολύσουν βιολογικό πόλεμο. «Θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη εναντίον του ιού, ο οποίος μπορεί να είναι προϊόν μιας αμερικανικής βιολογικής εισβολής που πρώτα εξαπολύθηκε στην Κίνα και μετά στο Ιράν και τον υπόλοιπο κόσμο», είπε.

«Ενεργοποιήθηκε εκτεταμένα το 5G»

Σαν τον Σαλάμι, σε θεωρίες συνωμοσίας για την εμφάνιση του κορωνοϊού της Ουχάν στράφηκαν και πολλοί χρήστες των social media τις τελευταίες ημέρες. Μια από αυτές που ξεκίνησε με ανάρτηση στη σελίδα στο Facebook της βρετανικής εκστρατείας κατά του ίντερνετ με ταχύτητες 5G, «Stop 5G UK», υποστηρίζει ότι ο κορωνοϊός εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ουχάν της Κίνας, στην οποία «ενεργοποιήθηκε εκτεταμένα το 5G».

ΙΡΑΝ

Δείτε επίσης: Το Facebook κλείνει τα γραφεία του στο Λονδίνο για… επείγουσα απολύμανση!

Ακολούθησε βίντεο στο Twitter το οποίο έμπαινε σε περισσότερες λεπτομέρειες και υποστήριζε ότι ο covid-19 «προκαλείται από το 5G διότι η ακτινοβολία του ρουφάει το οξυγόνο από τους πνεύμονες του ανθρώπου».

Άλλοι υποστήριζαν ότι ο κορωνοϊός ήρθε από το διάστημα πάνω σε κάποιον μετεωρίτη που χτύπησε τη Γη. Μάλιστα ο καθηγητής Chris Wickramsinghe του βρετανικού Buckingham Centre for Astrobiology εξειδικεύει τη θεωρία υποστηρίζοντας ότι ο covid-19 ήρθε στον πλανήτη μας με ένα κομμάτι μετεωρίτη που έπεσε στην Κίνα πέρυσι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ