Ευλογίες μέσω ίντερνετ θα μοιράζει ο πάπας Φραγκίσκος από δω και πέρα

Must Read

Όχι για τον φόβο των Ιουδαίων, αλλά για το φόβο του κορωνοϊού, ο πάπας Φραγκίσκος αποφάσισε από δω και στο εξής να δίνει τις ευλογίες του μέσω ίντερνετ, απ’ όπου θα κάνει και τη γενική ακρόαση των πιστών (κάθε Τετάρτη), όπως ανακοίνωσε. Για πόσο διάστημα; Δεν είπε, αλλά πιθανώς μέχρι να βρεθεί η θεραπεία του ιού…

Αφορμή για την απόφαση αυτή ήταν η επιβεβαίωση της είδησης ότι ένας από τους επισκόπους του Βατικανού βρέθηκε θετικός και τέθηκε σε καραντίνα.

Στόχος της απόφασης αυτής είναι να μην δημιουργούνται ουρές στην είσοδο της πλατείας του Αγίου Πέτρου και στις πύλες της Αγίας Έδρας, ουρές που δημιουργούνταν εξαιτίας των ελέγχων της αστυνομίας.

Παράλληλα, προσωρινά απαγορεύεται και η συμμετοχή πιστών στην τέλεση της λειτουργίας από τον λατινοαμερικανό πάπα, στο μικρό παρεκκλήσι της Αγίας Μάρθας, στον ξενώνα όπου διαμένει, μέσα στο παπικό κρατίδιο.

Για λόγους που σχετίζονται, πάντα, με τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού θα κλείσουν, μέχρι νεωτέρας, και τα αρχεία του Βατικανού.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This