Έφτιαξαν άγαλμα της Μελάνια στην γενέτειρά της

Must Read

Ένα άγαλμα της Πρώτης Κυρίας, Μελάνια Τραμπ, εμφανίστηκε στα περίχωρα της γενέτειράς της στη Σλοβενία!

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης, Μπραντ Ντάουνι, προσέλαβε έναν ντόπιο καλλιτέχνη, τον Αλες Ζουπέβκ, ο οποίος ειδικεύεται στην γλυπτική με…αλυσοπρίονο— και του ζήτησε να φτιάξει το ξύλινο άγαλμα χρησιμοποιώντας τον κορμό ενός δέντρου. Το άγαλμα τοποθετήθηκε στην γενέτειρα της Τραμπ, την πόλη Σεβνίτσα.

Το ξύλινο ομοίωμα της Μελάνια φοράει ένα θαλασσί ταγέρ Ralph Lauren, αυτό που φορούσε στην ημέρα της ορκωμοσίας του συζύγου της το 2017, και χαιρετάει τα πλήθη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, πολλοί τουρίστες επισκέπτονται το μέρος για να δουν πού γεννήθηκε και μεγάλωσε η σημερινή Πρώτη Κυρία, με τους κατοίκους να εκμεταλλεύονται το γεγονός δημιουργώντας μια σειρά προϊόντων με το όνομά της, όπως: παντόφλες, τούρτες και burgers, που θυμίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This