Παγκοσμίου φήμης γιατρός κινδυνεύει με απόλυση, λόγω εθισμού του στην… κτηνοβασία!

Must Read

Παγκοσμίου φήμης γιατρός κινδυνεύει με απόλυση από το βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθώς χρησιμοποιούσε υπολογιστή του νοσοκομείου στο οποίο εργαζόταν, για να χαζεύει στο διαδίκτυο φωτογραφικό υλικό με… κτηνοβασία!

Η αποκάλυψη έγινε τον Δεκέμβριο του 2018, όταν ο διευθυντής των οικονομικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Liverpool Heart and Chest Hospital, όπου εργαζόταν ο 70χρονος Πίτερ Ντέιβις, έλεγξε το ιστορικό στον browser του υπολογιστή που χρησιμοποιούσε ο γιατρός στο γραφείο του.

καθηγητης κτηνοβατης νοσοκομειο
το νοσοκομείο Liverpool Heart and Chest Hospital

Ο διευθυντής ανακάλυψε ότι ο Ντέιβις, ο οποίος το 1990 ίδρυσε το πρωτοποριακό τμήμα έρευνας για τη φυματίωση του νοσοκομείου, είχε επισκεφτεί ιστοσελίδες με φωτογραφίες ενός ατόμου που έκανε σεξ με άλογο και σκύλο!

Διαβάστε επίσης: Κίνημα με πάνω από 350.000 μέλη κατηγορεί το Pornhub ότι κερδοσκοπεί από βίντεο με βιασμούς ανηλίκων

Ο 70χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και τώρα δικάζεται, για να αποφασιστεί αν θα απολυθεί ή όχι. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο του Λίβερπουλ ότι έχει εξάρτηση από το πορνό τα τελευταία 50 χρόνια και ότι χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή στο νοσοκομείο, διότι η σύζυγός του είχε… μπλοκάρει την πρόσβαση σε ιστοσελίδες πορνό, στους υπολογιστές του σπιτιού του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This