Κυριακή 20/6/2021

Δικαστίνα εκδικήθηκε τον πρώην της, παρουσιάζοντάς τον… ως σύζυγό της, για να τον χωρίσει από τη νυν!

Όλα τα εργαλεία που της πρόσφερε η ιδιότητά της χρησιμοποίησε εκδικητική δικαστής στη Γαλλία, η οποία εμφάνισε τον πρώην σύντροφο της ως παντρεμένο μαζί της, για να τον εμποδίσει να παντρευτεί τη… νέα του αγαπημένη!

Η 58χρονη Σουάντ Μεσλέμ, πρόεδρος δικαστηρίου στα προάστια του δυτικού Παρισιού, είναι αντιμέτωπη με κατηγορία για απάτη, επειδή χρησιμοποίησε επίσημα έγγραφα για να κανονίσει ψεύτικο γάμο στο νησί Ρεϊνιόν, γαλλική αποικία στον Ινδικό Ωκεανό.

Η Μεσλέμ, που, πλέον, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ανακάλυψε το 2017 ότι ο -επί πολλά χρόνια- σύντροφος της, που είναι δικηγόρος και πατέρας του γιου της, διατηρούσε σχέση με μια άλλη δικηγόρο, την αδερφή της πρώην υπουργού Παιδείας της Γαλλίας, Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ.

Όταν πριν τρία χρόνια η δικαστικός μετατέθηκε στο νησί της Ρεϊνιόν, για τη θέση της εισαγγελέως, ο σύντροφος της, όχι μόνο δεν την ακολούθησε, αλλά έμεινε πίσω και έκανε νέα σχέση, κάτι που πλήγωσε την Μεσλέμ, όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ της η εφημερίδα Le Parisien.

Διαβάστε επίσης: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για παιδεραστία, Αυστραλός καρδινάλιος που βρίσκεται ήδη στη φυλακή!

Ψεύτικη τελετή γάμου

Για να τον εκδικηθεί, βρήκε έναν φίλο της και τον έβαλε να προσποιηθεί τον σύντροφο της σε μια ψεύτικη τελετή γάμου που, ωστόσο, καταγράφηκε ως επίσημη το Μάρτιο του 2019, αφού τελέστηκε από το δήμαρχο του Σαιν Ντενί, Ζιλμπέρ Ανέτ, ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα για την απάτη. Μάλιστα, ο φίλος της δικαστικού που ήταν στο κόλπο, έδωσε την ταυτότητα και το πιστοποιητικο γέννησης του πρώην συντρόφου της Μπελσέμ.

Όταν η δικαστικός επέστρεψε στο Παρίσι τον περασμένο Σεπτέμβρη, άρχισε να ζητάει να την προσφωνούν με το επώνυμο του πρώην της. Όταν ο τελευταίος ανακάλυψε έκπληκτος ότι ήταν παντρεμένος, κινήθηκε δικαστικά εναντίον της και η Μεσλέμ συνελήφθη με την κόρη της από προηγούμενο γάμο, η οποία ήταν μάρτυρας στον ψεύτικο γάμο της!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ