Δαιμόνια δικηγόρος κίνησε γη και ουρανό για να «φρενάρει» τον γάμο του πρώην άντρα της

Must Read

Όλα τα εργαλεία που της πρόσφερε η ιδιότητά της χρησιμοποίησε εκδικητική δικαστής στη Γαλλία, η οποία εμφάνισε τον πρώην σύντροφό της ως παντρεμένο με την ίδια, προκειμένου να τον εμποδίσει να νυμφευτεί τη νέα αγαπημένη του, που τυγχάνει να είναι αδελφή πρώην υπουργού!

Η 58χρονη Σουάντ Μεσλέμ, πρόεδρος δικαστηρίου στα προάστια του δυτικού Παρισιού, είναι αντιμέτωπη με κατηγορία για απάτη, επειδή χρησιμοποίησε επίσημα έγγραφα για να κανονίσει ψεύτικο γάμο στο νησί Ρεϊνιόν, γαλλική αποικία στον Ινδικό Ωκεανό.

Η Μεσλέμ, η οποία έχει τεθεί τώρα σε διαθεσιμότητα, ανακάλυψε το 2017 ότι ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της, που είναι δικηγόρος και πατέρας του γιου της, διατηρούσε σχέση με μια άλλη δικηγόρο, την αδελφή της πρώην υπουργού Παιδείας της Γαλλίας Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ.

Μάλιστα, εκείνη την περίοδο η Μεσλέμ παρείχε νομικές υπηρεσίες στην υπουργό!
Πριν από τρία χρόνια η δικαστικός μετεγκαταστάθηκε στη Ρεϊνιόν, στη θέση της εισαγγελέως, ο σύντροφός της όμως δεν την ακολούθησε. Έμεινε πίσω και έκανε νέα σχέση, γεγονός που πλήγωσε τη Μεσλέμ, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα «Le Parisien».

Δείτε επίσης: Νεκρή η πρώην σύντροφος του διάσημου μποξέρ Φλόιντ Μέιγουεδερ

«Κοινωνική αυτοκτονία»

Για να τον εκδικηθεί, βρήκε έναν φίλο της και τον έβαλε να προσποιηθεί τον σύντροφό της σε μια ψεύτικη τελετή γάμου, η οποία ωστόσο καταγράφηκε ως επίσημη τον Μάρτιο του 2019, αφού τελέστηκε από τον δήμαρχο του Σεν Ντενί Ζιλμπέρ Ανέτ, που δεν γνώριζε κάτι για την απάτη. Ο φίλος της δικαστικού, που ήταν στο κόλπο, έδωσε την ταυτότητα και το πιστοποιητικό γέννησης του πρώην συντρόφου της Μελσέμ.

Όταν η δικαστικός επέστρεψε στο Παρίσι τον περασμένο Σεπτέμβριο, άρχισε να ζητάει να την προσφωνούν με το επώνυμο του πρώην της. Όταν ο τελευταίος ανακάλυψε έκπληκτος ότι ήταν παντρεμένος, κινήθηκε δικαστικά εναντίον της και η Μεσλέμ συνελήφθη με την κόρη της από προηγούμενο γάμο, η οποία ήταν μάρτυρας στον ψεύτικο γάμο της! Οι συνάδελφοί της στη Γαλλία κάνουν λόγο για «κοινωνική αυτοκτονία»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This