Σάββατο 12/6/2021

Δαιμόνια δικηγόρος κίνησε γη και ουρανό για να «φρενάρει» τον γάμο του πρώην άντρα της

Όλα τα εργαλεία που της πρόσφερε η ιδιότητά της χρησιμοποίησε εκδικητική δικαστής στη Γαλλία, η οποία εμφάνισε τον πρώην σύντροφό της ως παντρεμένο με την ίδια, προκειμένου να τον εμποδίσει να νυμφευτεί τη νέα αγαπημένη του, που τυγχάνει να είναι αδελφή πρώην υπουργού!

Η 58χρονη Σουάντ Μεσλέμ, πρόεδρος δικαστηρίου στα προάστια του δυτικού Παρισιού, είναι αντιμέτωπη με κατηγορία για απάτη, επειδή χρησιμοποίησε επίσημα έγγραφα για να κανονίσει ψεύτικο γάμο στο νησί Ρεϊνιόν, γαλλική αποικία στον Ινδικό Ωκεανό.

Η Μεσλέμ, η οποία έχει τεθεί τώρα σε διαθεσιμότητα, ανακάλυψε το 2017 ότι ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της, που είναι δικηγόρος και πατέρας του γιου της, διατηρούσε σχέση με μια άλλη δικηγόρο, την αδελφή της πρώην υπουργού Παιδείας της Γαλλίας Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ.

Μάλιστα, εκείνη την περίοδο η Μεσλέμ παρείχε νομικές υπηρεσίες στην υπουργό!
Πριν από τρία χρόνια η δικαστικός μετεγκαταστάθηκε στη Ρεϊνιόν, στη θέση της εισαγγελέως, ο σύντροφός της όμως δεν την ακολούθησε. Έμεινε πίσω και έκανε νέα σχέση, γεγονός που πλήγωσε τη Μεσλέμ, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα «Le Parisien».

Δείτε επίσης: Νεκρή η πρώην σύντροφος του διάσημου μποξέρ Φλόιντ Μέιγουεδερ

«Κοινωνική αυτοκτονία»

Για να τον εκδικηθεί, βρήκε έναν φίλο της και τον έβαλε να προσποιηθεί τον σύντροφό της σε μια ψεύτικη τελετή γάμου, η οποία ωστόσο καταγράφηκε ως επίσημη τον Μάρτιο του 2019, αφού τελέστηκε από τον δήμαρχο του Σεν Ντενί Ζιλμπέρ Ανέτ, που δεν γνώριζε κάτι για την απάτη. Ο φίλος της δικαστικού, που ήταν στο κόλπο, έδωσε την ταυτότητα και το πιστοποιητικό γέννησης του πρώην συντρόφου της Μελσέμ.

Όταν η δικαστικός επέστρεψε στο Παρίσι τον περασμένο Σεπτέμβριο, άρχισε να ζητάει να την προσφωνούν με το επώνυμο του πρώην της. Όταν ο τελευταίος ανακάλυψε έκπληκτος ότι ήταν παντρεμένος, κινήθηκε δικαστικά εναντίον της και η Μεσλέμ συνελήφθη με την κόρη της από προηγούμενο γάμο, η οποία ήταν μάρτυρας στον ψεύτικο γάμο της! Οι συνάδελφοί της στη Γαλλία κάνουν λόγο για «κοινωνική αυτοκτονία»…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ