Αντιμέτωπη με ισόβια μια Βρετανίδα που στα 12 της είχε δολοφονήσει μια 18χρονη, επειδή… διψάει για αίμα!

Must Read

Η νεαρότερη δολοφόνος στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας φαίνεται ότι δεν θα καταφέρει να ξαναδεί ποτέ το φως του ήλιου, αφού, όχι μόνο δεν δείχνει σημάδια σωφρονισμού, αλλά, αντιθέτως, «φαντασιώνεται» και… νέους φόνους!

Η Sharon Carr, η οποία το 1992 μαχαίρωσε μια 18χρονη κομμώτρια μέχρι θανάτου, ενώ ήταν μόλις 12 ετών, αν και πληρούσε τις προϋποθέσεις αποφυλάκισης, είδε το αίτημά της να απορρίπτεται από το δικαστήριο όταν έγιναν γνωστές οι… αρρωστημένες φαντασιώσεις της.

«Η Carr είχε κάνει γνωστές τις σκέψεις της να δολοφονήσει μια άλλη τρόφιμο, ανοίγοντας το κεφάλι της στα δύο με ένα φλασκί και πετώντας την από τη σκάλα, για να σπάσει τον αυχένα της», ανέφερε ο δικαστής Τζούλιαν Νόουλς, ο οποίος απέρριψε το αίτημά της για αποφυλάκιση, με την αιτιολογία ότι εξακολουθεί να αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.

Η Carr, γνωστή και ως «Κόρη του Σατανά» εξαιτίας της ωμότητας του εγκλήματός της, μετά τη σύλληψή της πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ποινής της σε απομόνωση. Το δικαστήριο την είχε καταδικάσει σε ισόβια, με μίνιμουμ 12 χρόνια φυλάκιση, διάστημα το οποίο έχει παρέλθει προ πολλού.

Λόγω της ψυχολογικής αστάθειας που επιδεικνύει, όμως, το δικαστήριο έχει απορρίψει κι άλλες φορές αιτήματα αποφυλάκισής της και, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει επ’ αόριστον στη φυλακή υψίστης ασφαλείας, όπου και κρατείται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This