Βραζιλιάνος αγρότης πέθανε από επίθεση… εξωγήινου (video)

Must Read

Ένας Βραζιλιάνος αγρότης είναι το πρώτο θύμα δολοφονίας από UFO. Ο Λουίς Μπαρόζο Φερνάντες πέθανε από μυστηριώδη ασθένεια μετά την επίθεση που δέχτηκε από «μικρούς εξωγήινους», οι οποίοι βγήκαν από έναν μυστηριώδη «δίσκο». Αυτά τουλάχιστον αναφέρει ο Βρετανός ερευνητής Φίλιπ Μαντλ στις σελίδες του νέου βιβλίου του Τιάγκο Λουίζ Τιτσέτι με τίτλο «UFO Contacts In Brazil».

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ο Λουίς, πριν πεθάνει, ανέφερε ότι άκουσε έναν παράξενο ήχο και είδε έναν ιπτάμενο δίσκο στον ουρανό, ο οποίος προσγειώθηκε τελικά σε απόσταση 30 μ. από εκείνον. Από το εσωτερικό του βγήκαν δύο μικροί εξωγήινοι, οι οποίοι κρατούσαν κάτι σαν φακό, που έστρεψαν στον γάιδαρό του και στον ίδιο, αφήνοντας και τους δυο παράλυτους.

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ

Δείτε επίσης: Βγήκαν στις ταράτσες με σπαθιά Star Wars για να πολεμήσουν την καραντίνα (video)

Όταν συνήλθε, βρισκόταν αρκετά μέτρα μακριά από την αρχική θέση του, είχε εγκαύματα στο πρόσωπο, δυσκολευόταν να αναπνεύσει και ένιωθε έντονο πονοκέφαλο. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να διαγνώσουν από τι έπασχε. Λίγες ημέρες αργότερα τα μαλλιά του άσπρισαν και άρχισε να εμφανίζει κενά μνήμης, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική, όπου, αν και εξετάστηκε από 20 ψυχιάτρους, δεν βγήκε κάποιο συμπέρασμα για την κατάσταση της υγείας του.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ

«Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν έρθει σε επαφή με UFO και κάποιοι υποστηρίζουν ότι χτύπησαν. Μια μελανιά εδώ, ένα κόψιμο εκεί. Ο Μπαρόζο Φερνάντες, όμως, είναι ίσως ο πρώτος άνθρωπος που δολοφονήθηκε από UFO» αναφέρει ο Μαντλ στο βιβλίο.

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This