Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Σε λίπασμα μετατρέπει τους… πολιτικούς του εχθρούς ο Κιμ Γιονγκ Ουν!

Φρικιαστική καταγγελία για το πώς «αξιοποιεί» τις σορούς πολιτικών κρατουμένων το καθεστώς της Βόρειας Κορέας του Κιμ, είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας!

Έναν ανατριχιαστικό τρόπο… εξοικονόμησης χρημάτων έχει επινοήσει το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα, καθώς, σύμφωνα με καταγγελία, οι Αρχές της χώρας χρησιμοποιούν τις σορούς πολιτικών κρατουμένων σαν λίπασμα, για τις σοδειές που χρησιμοποιούνται για τη… σίτιση των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Η καταγγελία προέρχεται από πρώην κρατούμενη με το ψευδώνυμο Κιμ Ιλ-σουν, που επέζησε από την κόλαση του στρατοπέδου συγκέντρωσης Καετσόν, βόρεια της Πιονγιάνγκ. Όπως ανέφερε, οι φρουροί βρήκαν ιδιαιτέρως επιτυχημένη τη μέθοδο αυτή, καθώς βοηθούσε την καλλιέργεια σε μια ορεινή, διόλου εύφορη περιοχή.

Σκόνταψε σε χέρι που προεξείχε

«Τα χωράφια είναι, πλέον, πολύ εύφορα εκεί και οι καλλιέργειες επιτυχημένες, γιατί τα θαμμένα ανθρώπινα πτώματα λειτουργούν σαν φυσικά λιπάσματα. Κάποιοι φύλακες είπαν ότι πρέπει να τους θάβουν ομοιόμορφα σε όλη την έκταση, για να λιπανθεί όλη η περιοχή. Θάβουν ανθρώπους στα βουνά. Μια φορά ένα παιδί έκανε την ανάγκη του εκεί και είδε ένα χέρι να προεξέχει, γιατί είχαν ξεχάσει να το θάψουν καλά», ανέφερε η Κιμ Ιλ-σουν στην κατάθεσή της στην Επιτροπή Ανθρώπινων Δικαιωμάτων για τη Βόρεια Κορέα, που εδρεύει στην Ουάσινγκτον, μετά τη φυγή της στη Σεούλ.

Τα μέλη της επιτροπής επισήμαναν, μάλιστα, με τη σειρά τους ότι δεν είχαν στοιχεία για κρεματόρια στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, ούτε μπορούσαν να διακρίνουν τέτοιου είδους εγκαταστάσεις από τις δορυφορικές εικόνες της περιοχής.

«Πρόκειται για ένα καθεστώς που διατηρείται στην εξουσία μέσα από πράξεις αγριότητας πέρα από κάθε φαντασία», σχολίασε ο Γκρεγκ Σκαρλατόι, επικεφαλής της επιτροπής, προσθέτοντας ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν συνεχίζει ακάθεκτος τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ