Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Xρεοκοπημένος επιχειρηματίας ζήτησε να τον θάψουν μέσα στην αγαπημένη του Mercedes (video)

Την τελευταία επιθυμία ηλικιωμένου πολιτικού και ξεπεσμένου επιχειρηματία στη Νότια Αφρική φρόντισαν να εκπληρώσουν τα παιδιά του στην κηδεία του, θάβοντάς τον όχι μέσα σε κάσα, αλλά μέσα στην αγαπημένη του Mercedes, με τα χέρια στο τιμόνι.

Ο 72χρονος Τσεκέντε Πίτσο, ο οποίος ήταν μέλος του νοτιοαφρικανικού κόμματος United Democratic Movement και ιδιοκτήτης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, πέθανε από φυσικά αίτια στην αυλή του σπιτιού του, ενώ κατευθυνόταν προς το αγαπημένο αυτοκίνητό του. Η κόρη του Σεφόρα Λετσουάκα αποκάλυψε ότι το μοντέλο της δεκαετίας του ’90 της Mercedes ήταν η μοναδική χαρά που του είχε απομείνει.

Οι δουλειές πήγαιναν τόσο χάλια, που, όταν το αυτοκίνητο χάλασε, δεν μπορούσε να το επισκευάσει. Το είχε ακίνητο στην αυλή και καθημερινά περνούσε ώρες καθισμένος στη θέση του οδηγού, ακούγοντας μουσική.

Για να κηδευτεί, τοποθέτησαν το όχημά του με αυτόν καθισμένο στο εσωτερικό του να κρατάει το τιμόνι πάνω σε αγροτικό και το μετέφεραν στο σημείο ταφής, όπου το τοποθέτησαν σε τάφο που ανοίχτηκε με γερανό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ