Xρεοκοπημένος επιχειρηματίας ζήτησε να τον θάψουν μέσα στην αγαπημένη του Mercedes (video)

Must Read

Την τελευταία επιθυμία ηλικιωμένου πολιτικού και ξεπεσμένου επιχειρηματία στη Νότια Αφρική φρόντισαν να εκπληρώσουν τα παιδιά του στην κηδεία του, θάβοντάς τον όχι μέσα σε κάσα, αλλά μέσα στην αγαπημένη του Mercedes, με τα χέρια στο τιμόνι.

Ο 72χρονος Τσεκέντε Πίτσο, ο οποίος ήταν μέλος του νοτιοαφρικανικού κόμματος United Democratic Movement και ιδιοκτήτης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, πέθανε από φυσικά αίτια στην αυλή του σπιτιού του, ενώ κατευθυνόταν προς το αγαπημένο αυτοκίνητό του. Η κόρη του Σεφόρα Λετσουάκα αποκάλυψε ότι το μοντέλο της δεκαετίας του ’90 της Mercedes ήταν η μοναδική χαρά που του είχε απομείνει.

Οι δουλειές πήγαιναν τόσο χάλια, που, όταν το αυτοκίνητο χάλασε, δεν μπορούσε να το επισκευάσει. Το είχε ακίνητο στην αυλή και καθημερινά περνούσε ώρες καθισμένος στη θέση του οδηγού, ακούγοντας μουσική.

Για να κηδευτεί, τοποθέτησαν το όχημά του με αυτόν καθισμένο στο εσωτερικό του να κρατάει το τιμόνι πάνω σε αγροτικό και το μετέφεραν στο σημείο ταφής, όπου το τοποθέτησαν σε τάφο που ανοίχτηκε με γερανό.

https://www.youtube.com/watch?v=4htEb_ULXKc&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This