Τετάρτη 23/6/2021

Ζευγάρι από το Μεξικό αποπλανούσε συστηματικά 14χρονη, την οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί!

Ζευγάρι από το Μεξικό, που παντρεύτηκε την πρώτη εβδομάδα γνωριμίας του, έβαλε στη σχέση του και μια 18χρονη -τώρα- μαθήτρια, από την εποχή που εκείνη ήταν μόλις 14 ετών, σχηματίζοντας ένα σταθερό… «πολυερωτικό τρίο»!

Ο 41χρονος Ροντρίγκο Κοντρέρας Ντίας από το Μοντερέι Σίτι του Μεξικού, γνώρισε την 31χρονη σύζυγό του, Μέλιν Βελάσκο Ρέγιες, στις 14 Μαΐου 2012, σε πάρτι που διοργάνωσε φίλος του. Ο επιχειρηματίας εξήγησε στη διατροφολόγο Ρέγιες ότι δεν έψαχνε μια παραδοσιακή μονογαμική σχέση, καθώς ακολουθούσε έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, σύμφωνα με τον οποίο ήταν «ανοιχτός» στις πολυερωτικές σχέσεις.

Η Ρέγιες το αποδέχτηκε από την πρώτη στιγμή και αυτό τον εντυπωσίασε τόσο πολύ, που στις 21 Μαΐου 2012 παντρεύτηκαν και για τέσσερα χρόνια επικεντρώθηκαν αποκλειστικά στη σχέση τους. Όμως, όταν κάποια στιγμή άρχισαν να βαριούνται, αποφάσισαν, όπως λένε, να αναζητήσουν την «κατάλληλη γυναίκα» που θα συμμετείχε και θα… αναζωογονούσε τη σχέση τους.

trio mexico

Στις 27 Απριλίου 2016, ενώ βρίσκονταν σε ένα μπαρ, γνώρισαν τη σερβιτόρα Λούσι, η οποία εκείνη την εποχή πήγαινε στο λύκειο. Η ανήλικη Λούσι σοκαρίστηκε, όταν ο Ντίας άρχισε να τη φλερτάρει μπροστά στη σύζυγό του. Ο Ντίας και η Ρέγιες συνέχισαν να πηγαίνουν καθημερινά στο μπαρ και να τη φλερτάρουν ανοιχτά, οπότε, ύστερα από λίγες ημέρες, η 14χρονη -τότε- Λούσι συμφώνησε να αρχίσει μια… πολυερωτική σχέση μαζί τους!

Βελτίωσε τα ερωτικά τους, αν και ετεροφυλόφιλη

Τώρα που η Λούσι έκλεισε τα 18 της, σχεδιάζουν να… παντρευτούν όλοι μαζί και να δημιουργήσουν «επισήμως» μια πολυερωτική οικογένεια, παρότι πολλοί συγγενείς τους διαφωνούν. Ο Ντίας, ωστόσο, υποστηρίζει ότι τόσο ο γάμος του με τη Ρέγιες, όσο και η ερωτική ζωή τους βελτιώθηκαν με τη… συμμετοχή της Λούσι, μολονότι, τόσο η γυναίκα του, όσο και η νεαρή είναι ετεροφυλόφιλες και κάνουν σεξ μόνο μαζί του και όχι μεταξύ τους.

Μάλιστα και οι τρεις τους δηλώνουν «ανοιχτοί» στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά μαζί!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ