Συνεχίζεται η κατάρα των Κένεντι – Χάθηκε στη θάλασσα εγγονή του Ρόμπερτ μαζί με τον 8χρονο γιο της

Must Read

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των μελών της πολιτικής δυναστείας των Κένεντι που αγνοούνται από το βράδυ της Πέμπτης μετά από εξόρμησή τους με κανό. Η 40χρονη εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, Μέιβ Κένεντι ΜακΚιν και ο 8χρονος γιος της Γκίντεον έγιναν τα δύο τελευταία θύματα της «κατάρας των Κένεντι», όταν το κανό τους παρασύρθηκε στα ανοιχτά του κόλπου Τσίσπικ, πιθανότατα από τους ισχυρούς ανέμους ή την παλίρροια.

Μητέρα και γιος ανέβηκαν σε αυτό προκειμένου να πιάσουν την μπάλα που τους έπεσε στη θάλασσα ενώ έπαιζαν στην ακροθαλασσιά, όμως δεν επέστρεψαν ποτέ. Η ακτοφυλακή του Μέριλαντ αποφάσισε την αναστολή των ερευνών 26 ώρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής τους, γράφοντας έτσι τον επίλογο σε ακόμη ένα θλιβερό κεφάλαιο της ιστορίας των Κένεντι, μιας οικογένειας που έχει υποφέρει από ένα σερί πρόωρων θανάτων μετά τη δολοφονία του JFK.

Δείτε επίσης: Πάρτι με άφθονο αλκοόλ, ναρκωτικά και πόρνες διεκόπη από την αστυνομία, επειδή τους «έδωσαν» οι γείτονες!

«Έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες και οι πιθανότητες επιβίωσης είναι μηδαμινές. Είναι σαφές ότι η Μέιβ και ο Γκίντεον είναι νεκροί» έγραψε στο facebook ο σύζυγος της Μέιβ και πατέρας του Γκίντεον, Ντέιβιντ ΜακΚιν, ενώ η Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, μητέρα και γιαγιά των δύο αγνοουμένων, εξήγησε ότι οι έρευνες των Αρχών στρέφονται πλέον στον εντοπισμό των πτωμάτων.

Η Μέιβ ήταν κόρη της Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, μεγαλύτερης κόρης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρόμπερτ Κένεντι και ανιψιά του πρώην προέδρου Τζον Φ. Κένεντι. Η οικογένεια Κένεντι, μια από τις μεγαλύτερες οικογένειες της αμερικανικής πολιτικής ζωής, έχει συνδέσει εδώ και χρόνια το όνομά της με αναρίθμητες τραγωδίες, καθώς πολλά μέλη της πέθαναν πριν την ώρα τους, είτε πέφτοντας θύματα δολοφονίας είτε ατυχήματος.

Το τραγικό παρελθόν

Ο JFK, που διετέλεσε για τρία χρόνια πρόεδρος των ΗΠΑ, δολοφονήθηκε στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963, ενώ τον Ιούνιο του 1968 ο μικρότερος αδερφός του Ρόμπερτ, με πιθανότητες να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές, δολοφονήθηκε στο Λος Άντζελες.

Ένας από τους γιους του Ρόμπερτ Κένεντι, ο Ντέιβιντ, πέθανε σε ηλικία 28 ετών από υπερβολική δόση κοκαΐνης σε ξενοδοχείο στη Φλόριντα το 1984, ενώ μερικά χρόνια αργότερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997, σκοτώθηκε ακόμη ένας γιος του, ο Μάικλ, κάνοντας σκι με τους φίλους του στο Άσπεν.

Το 1999 η τραγωδία χτύπησε εκ νέου την οικογένεια Κένεντι, όταν ο γιος του JFK, Τζον Τζούνιορ, σκοτώθηκε μαζί με τη σύζυγό του Κάρολιν και την αδελφή της Λορέν σε συντριβή του ιδιωτικού τους αεροσκάφους στη Μασαχουσέτη. Το 2012 η Μέρι Ρίτσαρντσον Κένεντι, εν διαστάσει σύζυγος του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της, ενώ το 2019 η Σίρσα Κένεντι Χιλ, εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, πέθανε σε ηλικία 22 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This