Πέμπτη 24/6/2021

Τέρατα ασχήμιας με καμπούρα και μπιροκοιλιά σε 20 χρόνια οι «κολλημένοι» gamers

Κόκκινα μάτια, εκρού του νεκρού, καμπούρα, μπιροκοιλιά και κάλους στα χέρια. Αυτή θα είναι η εικόνα του μέσου gamer σε είκοσι χρόνια, αν δεν προσέχει τον εαυτό του, προειδοποιούν οι ειδικοί.

«Σας παρουσιάζουμε τον Μάικλ, μια οπτική αναπαράσταση του gamer του μέλλοντος» λέει ο εκπρόσωπος του καναδικού σάιτ OnlineCasino.ca, που πραγματοποίησε τη σχετική έρευνα. Το μοντέλο δημιουργήθηκε από τη συγκέντρωση των επιπτώσεων στο σώμα αυτής της ασχολίας, όπως έχουν καταγραφεί σε όλες τις χώρες, με στοιχεία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ακόμη και από το National Geographic.

«Από την έλλειψη ύπνου και την αφυδάτωση μέχρι την έλλειψη βιταμίνης D, την επιβάρυνση των ματιών από την ψηφιακή τεχνολογία και τον κάλο του playstation, αυτές είναι μερικές μόνο από τις σωματικές επιβαρύνσεις που έχει ως αποτέλεσμα η πολύωρη ενασχόληση με το διαδίκτυο, καθισμένος σε μια καρέκλα για gaming, μακριά από το φως του ήλιου και από κάθε σωματική δραστηριότητα» επισημαίνεται στην έρευνα. Ο Μάικλ εμφανίζεται να έχει ακόμη και έκζεμα στα άκρα εξαιτίας του στρες του παιχνιδιού!

Η επιστημονική ομάδα προτείνει μια σειρά από στρατηγικές για να αποφευχθούν αυτά τα προβλήματα και αυτή η ανατριχιαστική εμφάνιση, όπως το συχνό στρέτσινγκ, η καλή διατροφή και η καλή ενυδάτωση του οργανισμού.

Δείτε επίσης: Δουλειές με φούντες για το ΣτΕ: Προσφυγή για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών και αιτήματα για… άνοιγμα ναών!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ