Πυρά Τραμπ εναντίον του Βρετανού πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον

Τον χαρακτήρισε «ηλίθιο τύπο»

Must Read

«Πολύ ηλίθιο τύπο» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τον Βρετανό πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον μέσω δημοσίευσης του στο twitter.

Οι σχέσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βρετανία έχουν διαταραχτεί μετά τη δημοσιοποίηση διπλωματικών τηλεγραφημάτων στα οποία ο διπλωμάτης Κιμ Νταρόκ επικρίνει έντονα την κυβέρνηση Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δηλώσει τη Δευτέρα πως οι ΗΠΑ «δεν θα έχουν πλέον καμιά επαφή» με τον πρεσβευτή, ενώ η Τερέζα Μέι εξέφρασε γρήγορα την υποστήριξή της προς τον Βρετανό διπλωμάτη.

«Έχουμε την καλύτερη οικονομία»

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε σήμερα το πρωί, τις επιθέσεις του μέσω του Twitter: «Ο παλαβός πρεσβευτής τον οποίο πάσαρε το Ηνωμένο Βασίλειο στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι κάποιος που μας ενθουσιάζει, είναι ένας πολύ ηλίθιος τύπος». Υπογραμμίζοντας πως δεν γνωρίζει τον Νταρόκ, ο Τραμπ προσθέτει πως άκουσε να λένε ότι ο πρεσβευτής είναι «ένας ανόητος αλαζόνας».

«Πείτε του πως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πλέον μακράν την καλύτερη οικονομία και τις καλύτερες ένοπλες δυνάμεις στον κόσμο και πως αμφότερες γίνονται μεγαλύτερες, καλύτερες και πιο ισχυρές…», συνέχισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This