Ανάρρωσε πλήρως ο Μπόρις Τζόνσον και πιάνει δουλειά από τη Δευτέρα

Must Read

Όλα καλά με τον Μπόρις Τζόνσον και από τη Δευτέρα ο Βρετανός πρωθυπουργός επιστρέφει στα καθήκοντά του, αφού κέρδισε τη μάχη με τον Covid-19. Ο Τζόνσον είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στο γραφείο του, στη Ντάουνινγκ Στριτ και να αναλάβει πρωτοβουλίες την ώρα που στελέχη του κόμματός του, των Συντηρητικών, ελπίζουν να αρχίσει σταδιακά η χαλάρωση των μέτρων περιορισμού

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ξεκουράστηκε μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο στο εξοχικό του  στο Τσέκερς, έξω από το Λονδίνο και πλέον είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, αφού πρώτα χρειάστηκε να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου στο Λονδίνο όταν η κατάστασή του επιδεινώθηκε εξαιτίας της ασθένειας COVID-19.  Πήρε εξιτήριο στις 12η Απριλίου και πήγε στο εξοχικό του, από όπου σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Press Association, επικοινώνησε ήδη τηλεφωνικά με τη βασίλισσα και με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζόνσον δέχτηκε σφοδρές επικρίσεις για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κρίση και τις ημέρες που βρισκόταν εκτός πολιτικής, τον αναπλήρωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντόμινικ Ράαμπ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This