Στο άψε-σβήσε χώρισε η μητέρα του Νεϊμάρ τον «πιτσιρικά» σύντροφό της γιατί πήγαινε και με… άντρες!

Must Read

Δέκα μόλις ημέρες αφότου η μητέρα του Νεϊμάρ αποκάλυψε την ερωτική της σχέση με 23χρονο toy boy και ο διάσημος γιος της έσπευσε να δώσει δημοσίως τη… συγκατάθεσή του στο ειδύλλιο, η 52χρονη Ναντίν Γκονκάλβες χώρισε τον νεαρό. Ο λόγος; Ανακάλυψε ότι προτού την ερωτευτεί ο Τιάγκο Ράμος έβγαινε με μια σειρά από άντρες, μεταξύ των οποίων και διάσημοι.

«Να είσαι ευτυχισμένη, μαμά, σε αγαπώ» έγραψε ο Νεϊμάρ κάτω από την ανάρτηση της μητέρας του με την οποία αποκάλυπτε τον δεσμό της με τον Ράμος, όμως οι «κακές γλώσσες» στη Βραζιλία λένε ότι η υπόλοιπη οικογένεια της Ναντίν δεν σταμάτησε λεπτό να την πιέζει να βάλει τέλος στη σχέση της.

Την Παρασκευή ο Ράμος, που είναι πέντε χρόνια μικρότερος από τον Νεϊμάρ, ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία του να παίζει βιντεοπαιχνίδι στο πατρικό του σπίτι στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, η Ναντίν, η οποία χώρισε από τον πατέρα του Νεϊμάρ το 2016, ύστερα από 25 χρόνια γάμου, πέταξε τον Ράμος έξω από τη βίλα της όταν έμαθε πως πριν από αυτήν είχε σχέση με τον σεφ του γιου της, Μάουρο. Πριν από τον σεφ υπήρξαν αρκετοί άντρες στην ερωτική ζωή του 23χρονου, μεταξύ των οποίων και ο διάσημος στη Βραζιλία κωμικός Καρλίνιος Μάια.

ΝΕΪΜΑΡ ΜΑΝΑ

ΝΕΪΜΑΡ ΜΑΝΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This