Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Οι Γερμανοί παρουσιάζουν την Ελλάδα ως κόρη της… Τουρκίας! Γελά ειρωνικά η Άγκυρα

Αναβρασμό έχει προκαλέσει στο Twitter η εικονογράφηση πληροφοριακού υλικού από το Γερμανικό υπουργείο Υγείας, στο οποίο η μικρή Ελλάδα κρατάει από το χέρι τη «μαμά» Τουρκία!

To  PDF που προκάλεσε οργή, είναι έργο του του γερμανικού υπουργείου Υγείας και του Εθνο-ιατρικού Κέντρου, στο οποίο παρέχει ενημέρωση για τον Covid – 19 σε διάφορες γλώσσες όπως κινεζικά, γαλλικά, ελληνικά, πολωνικά, ρουμανικά, ρώσικα, ισπανικά, τούρκικα κ.α.

Η εικόνα στην οποία μια μητέρα με την τουρκική σημαία, κρατά από το χέρι ένα κοριτσάκι με την ελληνική σημαία, περνάει το μήνυμα ότι οι ελληνοτουρκικές διαφορές παρουσιάζονται ως διαφορές… συγγενών!

Χρήστες στο Twitter, σχολιάζουν ότι «τόση έλλειψη ευαισθησίας μόνο στην Γερμανία μπορεί να βρεθεί», την στιγμή που τούρκικοι λογαριασμοί κάνουν ειρωνικά σχόλια για την απεικόνιση της ντροπής! Όλα αυτά τη στιγμή που η ελληνική αντιμετώπιση της πανδημίας, εκθειάζεται στα μεγάλα διεθνή μέσα, ενώ η Τουρκία κατηγορείται ότι εκτός από το ότι άργησε να πάρει μέτρα, αποκρύπτει και θανάτους σε κρούσματα ασθενών από κορωνοϊό. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ