UFO: Και υπάρχουν -σύμφωνα με το πεντάγωνο- και εμπλέκονται σε «αερομαχίες» με… μαχητικά των ΗΠΑ! (video)

Must Read

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία απόρρητα βίντεο του Αμερικανικού Ναυτικού διέρρευσαν προσφάτως, στα οποία, σύμφωνα με τους «ειδικούς», καταγράφονται αερομαχίες ανάμεσα σε αμερικανικά μαχητικά και σε… Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ, τα γνωστά μας UFO)! 

Το ένα από τα βίντεο έχει καταγραφεί το 2004 και τα άλλα δύο το 2015, ενώ η πρώτη φορά που είδαν το φως της δημοσιότητας, ήταν από την ομάδα The Stars Academy, που έχει ιδρύσει ο πρώην τραγουδιστής των Blink-182, Τομ ΝτεΛοντζ.

Από την πλευρά τους, αξιωματούχοι του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, σε ανακοίνωσή τους αναφορικά με το αν τα συγκεκριμένα πλάνα είναι πραγματικά ή κατασκευασμένα, έσπευσαν να δηλώσουν πως «δεν αποκαλύπτουν κάποιο ευαίσθητο στοιχείο ή σύστημα».

«Δίνουμε στη δημοσιότητα τα βίντεο, προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε κάθε παρανόηση σχετικά με το αν τα πλάνα είναι αληθινά ή όχι, όπως και για το αν υπάρχει κάτι περισσότερο», αναγράφεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει, αναφέροντας πως «τα εναέρια φαινόμενα που έχουν καταγραφεί στα βίντεο, εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως “αγνώστου ταυτότητας”».

Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται ένα σκούρο κυκλικό αντικείμενο να πετάει μπροστά από ένα τζετ, σε ένα άλλο καταγράφεται ένα μικρό αντικείμενο να τρέχει στο έδαφος με ασύλληπτη ταχύτητα και στο τρίτο φαίνεται ένα κυκλικό αντικείμενο αρχικά να επιταχύνει, στη συνέχεια να επιβραδύνει και στο φινάλε να πλησιάζει την κάμερα του πιλότου του μαχητικού.

  • Δείτε τα βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας – δημοκρατία έχουμε:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This