Τρίτη 22/6/2021

Οι ήρωες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης του κορωνοϊού έγιναν παιδικές κούκλες!

Η εταιρεία Mattel τιμά τους γιατρούς, υγειονομικούς, οδηγούς και υγειονομικούς ασθενοφόρων με μία σειρά που έχει το όνομα «#ThankYouHeroes.

Σύμφωνα με την Arianna Huffington, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλο του Thrive Global τα έσοδα θα διατεθούν για την πρωτοβουλία «#FirstRespondersFirst», η οποία εγκαινιάστηκε για τη στήριξη των υγειονομικών άμεσης επέμβασης που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Εγκαινιάσαμε τη #FirstRespondersFirst για να στηρίξουμε τους υγειονομικούς και τις οικογένειές τους που είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της πανδημίας» εξήγησε η Arianna Huffington.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ η σειρά περιλαμβάνει 16 διαφορετικές φιγούρες ενώ συμπληρώνεται και από ένα σετ με μικρές φιγούρες (γιατρός, νοσοκόμα, υγειονομικός ασθενοφόρου, οδηγός ασθενοφόρου και υπάλληλος σε σουπερμάρκετ).

«Η #ThankYouHeroes σχεδιάστηκε για να κάνει αθάνατους και να τιμήσει τους υγειονομικούς και τους καθημερινούς ήρωες και για να είναι κίνητρο για επιπρόσθετες δωρεές για τη στήριξη των υγειονομικών πρώτης γραμμής» τόνισε ο Chuck Scothon, πρώτος αντιπρόεδρος της Fisher-Price και επικεφαλής του τομέα Παιδική και Προσχολική Ηλικία στη Mattel.

«Είτε αυτά τα παιγνίδια δοθούν ως δώρα για να αναγνωρίσεις κάποιον που εργάζεται στην πρώτη γραμμή είτε χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία που θα υποβοηθήσουν τα παιδιά να κάνουν συζητήσεις για το πώς αισθάνονται, είναι ελπίδα μας ότι τα παιχνίδια μας Fisher-Price, και το παιχνίδι γενικότερα, μπορεί τελικά να κάνει πιο εύκολες και για τα παιδιά και για τους ενήλικες αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Εκτός από αυτή την πρωτοβουλία, η Mattel συμβάλλει στη μάχη κατά της Covid-19 κατασκευάζοντας 500.000 προστατευτικές προσωπίδες για τους υγειονομικούς.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ