Κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα δίδυμα παιδιά τους

Must Read

Τη σύζυγό του κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε 51χρονος έμπορος όπλων, την ώρα μάλιστα που τα οκτάχρονα δίδυμα παιδιά τους κοιμούνταν στο αρχοντικό τους, στην εξοχή της Βρετανίας.

Η αστυνομία του Σάφοκ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, ύστερα από τηλεφώνημα, περιπολικά έσπευσαν στη φάρμα κοντά στο Ιπσουιτς, όπου βρίσκεται το αρχοντικό του 17ου αιώνα, αξίας 700.000 ευρώ. Εκεί εντόπισαν τραυματισμένη από πυροβολισμούς τη 40χρονη Σίλκε Χάρτσορν-Τζόουνς, η οποία διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ipswich Hospital, όπου κατέληξε.

Η σύλληψη

Οι αστυνομικοί, αφού συνόδευσαν έξω από το σπίτι τα οκτάχρονα δίδυμα αγόρια της Σίλκε -που εργαζόταν ως δικηγόρος εταιρίας-, τα οποία τη στιγμή του φόνου κοιμούνταν στα κρεβάτια τους, συνέλαβαν τον 51χρονο σύζυγό της Πίτερ Χάρτσορν-Τζόουνς ως ύποπτο. Χθες, ο Τζόουνς, (ο οποίος, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, είναι ιδιοκτήτης καταστήματος που πουλάει όπλα, φανατικός με το κυνήγι και στους γείτονές του φαινόταν ήσυχος αλλά όχι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος), εμφανίστηκε σε δικαστήριο του Ιπσουιτς, όπου του απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες για ανθρωποκτονία, αν και δεν έγιναν γνωστά τα πιθανά κίνητρά του.

Δείτε επίσης: Ο Τζεφ Μπέζος τα… κονομάει ακόμα και εν μέσω πανδημίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This