Τίτλοι τέλους για τον Πέτσα: Το ψέμμα και η οργή στο Μαξίμου

Ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός πίστευε ότι η σύμβαση όντως είχε αναρτηθεί στην διαύγεια!

Must Read

Ο απίστευτος ισχυρισμός του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι η σύμβαση – σκάνδαλο ΕΟΔΥ έχει αναρτηθεί στην διαύγεια, ξεχείλισε το ποτήρι.

Η επίθεση με απαξιωτικούς χειρισμούς που εξαπέλυσε ο Στέλιος Πέτσας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, μαζί με τον ψευδή ισχυρισμό περί ανάρτησης της επίμαχης σύμβασης στην διαύγεια, έγινε βασικό αντιπολιτευτικό επιχείρημα στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά έδωσε και λαβή σε όσους υποστηρίζουν ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει άμεση εμπλοκή στην υπόθεση, αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θα έκανε ποτέ τέτοια λαθροχειρία για να υπερασπίσει κάποιον διοικητή οργανισμού.

Το βράδυ λοιπόν βγήκαν τα μεγάλα μαχαίρια στο Μαξίμου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός πίστευε ότι η σύμβαση όντως είχε αναρτηθεί στην διαύγεια! Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού αλλά και κορυφαίος υπουργός που βρίσκεται σε ρήξη με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο δεν έχασαν την ευκαιρία να ρίξουν λάδι στην φωτιά, επισημαίνοντας ότι η συμπεριφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει άμεσο αντίκτυπο στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Τέθηκε μάλιστα και το επιχείρημα – από τον υπουργό ο οποίος γνωρίζει καλά θέματα επικοινωνίας – ότι είναι η στιγμή για την αντικατάσταση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος «έχει συνδεθεί στα μάτια του ελληνικού λαού με τις χειρότερες στιγμές των τελευταίων δεκαετιών». Η επανεκκίνηση που θα έρθει με το εμβόλιο, απαιτεί την παρουσία ενός νέου προσώπου στην συγκεκριμένη θέση, το οποίο δεν θα έχει συνδεθεί με αρνητικές ανακοινώσεις  στην συνείδηση του ελληνικού λαού.

Η κυρία από τα μίντια πάντως είναι έτοιμη για την θέση… Και καταλληλότερη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This