Έσπασαν τα τηλέφωνα του Σαμαρά μετά το «χτύπημα» στον Μητσοτάκη!

Του τηλεφώνησαν ακόμα και στελέχη «υπεράνω υποψίας» για να τον συγχαρούν!

Must Read

Αλυσιδωτές αντιδράσεις φαίνεται ότι προκαλεί η συνέντευξη – χτύπημα του Αντώνη Σαμαρά στην Καθημερινή.

Ο Μεσσήνιος πολιτικός και τέως πρωθυπουργός κυριολεκτικά δεν προλάβαινε να απαντά στα τηλέφωνα και τα μηνύματα, από εχθές το απόγευμα όταν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της τοποθέτησης του. Μία τοποθέτηση που ουσιαστικά συνιστά ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με σοβαρότατες αιχμές.

Τα τηλέφωνα λοιπόν πήραν φωτιά. Μιλάμε για δεκάδες στελέχη αλλά και εν ενεργεία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που εξέφραζαν την απόλυτη συμφωνία τους και την στήριξή τους με τα όσα ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς στην παρέμβαση του. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που έλεγαν με νόημα ότι είναι στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, «σε ότι κι αν αποφασίσει»!

Όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοούν με αυτή την φράση. Στην ουσία στηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά, σε μία στιγμή που στρέφεται ανοιχτά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και φαίνεται ότι η παρέμβαση του τέως πρωθυπουργού, αποκάλυψε έναν «στρατό» εν υπνώσει που υπήρχε μέσα στη Νέα Δημοκρατία αλλά δεν τολμούσε να εκφραστεί. Δεν μπορούσε να εκφραστεί διότι αφενός δεν υπήρχε αντίπαλο δέος, αφετέρου η κυριαρχία που φαίνεται στις δημοσκοπήσεις, δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπάρχει όμως κι άλλος ένας παράγοντας που πιθανόν να ενισχύσει αποσχιστικές τάσεις στο κυβερνών κόμμα. Η οικονομική και κοινωνική τραγωδία που έρχεται, η οποία φαίνεται μη αναστρέψιμη, μπορεί να ωθήσει κάποιους που ανησυχούν για το πολιτικό τους μέλλον να αποστασιοποιηθούν, προκειμένου να μην έχουν την τύχη του ΠΑΣΟΚ.

Και η επίκληση των εθνικών θεμάτων, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This