Σείστηκε το Παγκράτι με την Αλεξία Μπακογιάννη!

Με εκπληκτικές μουσικές επιλογές έσπασε την μονοτονία της καραντίνας

Must Read

Τσικνοπέμπτη χθες, η οποία όμως δεν είχε καμία σχέση με την Τσικνοπέμπτη που γνωρίζουμε και γιορτάζαμε στο παρελθόν. Μουντή, μονότονη, κατηφής, καταθλιπτική.

Όχι όμως και στο Παγκράτι! Διότι εκεί, η εκθαμβωτική Αλεξία Μπακογιάννη φρόντισε να σπάσει την μονοτονία και την κατήφεια, ακόμα και αν αυτή έχει επιβληθεί με ευθύνη του θείου της, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με μουσική στη διαπασών και πολύ κέφι η Αλεξία Μπακογιάννη ξεσήκωσε την γειτονιά αλλά και την ευρύτερη περιοχή, σκορπίζοντάς χαρά και ανέμελες στιγμές σε όσους είχαν την τύχη να μένουν κοντά στο σπίτι της.

Κάποιες κακές γλώσσες μπορούν να μιλήσουν για «Κορωνοπάρτι Τσικνοπέμπτης», λόγω της ισχυρής παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή, που μάλιστα είχε αποκλείσει και τον δρόμο. Μιλάμε για πολλούς αστυνομικούς, σε σημείο που κάποιοι περίοικοι να αναρωτηθούν «μα τι γίνεται; Ο Κυριάκος έχει έρθει»;

Αυτό όμως δεν ισχύει. Δεν είναι δυνατόν μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη να παραβιάσει νόμους και κανόνες. Άλλωστε, μπορεί να έχει γενέθλια ο Κυριάκος Μητσοτάκης εχθές, αλλά θεωρούμε δύσκολο εώς απίθανο να τα γιορτάζει στο σπίτι της ανιψιάς του.

Μπορεί και οι αστυνομικοί λόγω της πίεσης των ημερών, να έσπευσαν στο σημείο για να απολαύσουν τις εκπληκτικές μουσικές επιλογές της Αλέξιας. Είναι κι αυτό μια εξήγηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This