Ο Νίκος Δένδιας τίναξε τις διερευνητικές στον αέρα!

Όπως ακριβώς σας το είχα γράψει

Must Read

Δύο ημέρες πριν, σας περιγράφω πως ο λόγος της επίσκεψης του Νίκου Δένδια στην Άγκυρα, που υπό ομαλές συνθήκες θα έπρεπε να ακυρωθεί, θα γίνει για έναν και μόνο λόγο. Προκειμένου σε ανώτατο επίπεδο, δηλαδή σε επίπεδο υπουργών εξωτερικών, ο Νίκος Δένδιας να τινάξει τις διερευνητικές ΜητσοτάκηΑποστολίδη στον αέρα.

Και σας είχα περιγράψει ότι αυτό θα το έκανε πολύ απλά, κοινοποιώντας την εθνική γραμμή όπως αυτή έχει οριστεί από τον Προκόπη Παυλόπουλο και επιβεβαιώθηκε με την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή για τα ελληνοτουρκικά. Έπρεπε λοιπόν να πάει ο Νίκος Δένδιας, γιατί είναι η μοναδική ευκαιρία να ανατρέψει την γραμμή Σημίτη που κάποιοι θέλουν να επιβάλουν στην Ελλάδα. Και ο Νίκος Δένδιας τα κατάφερε.

Ο Αποστολίδης έχει τελειώσει

Όταν ο υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στον ομόλογό του, ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει μία και μόνη διαφορά, αυτή της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας, όταν ξεκόπτει οποιαδήποτε συζήτηση για εθνική μειονότητα στην Θράκη, για αποστρατιωτικοποίηση νησιών, για λύσεις το Κυπριακό, πέραν του ευρωπαϊκού κεκτημένου, μιλά για παραβατικές συμπεριφορές και χαρακτηρίζει το μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης παράνομο και καταδικαστέο, όταν ξεκαθαρίζει πως η όποια συμφωνία θα πρέπει να υπόκειται στο δίκαιο της θάλασσας, το οποίο η Τουρκία θα αναγκαστεί να το δεχτεί, εάν θέλει να έχει ευρωπαϊκή πορεία, τότε ο Αποστολίδης έχει τελειώσει. Εννοώ την γραμμή Αποστολίδη που ασπάστηκε ο Μητσοτάκης και οργάνωσε ο Σημίτης.

Το ότι ο Νίκος Δένδιας ξεκαθάρισε αυτά τα θέματα στην διάρκεια των δημοσίων δηλώσεων των δύο ανδρών, είναι η απόδειξη. Δημόσιες δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών ενώπιον ομολόγου του, είναι οι επίσημες θέσεις της Ελλάδας. Game over.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This