Στέλλα Μιζεράκη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος! (video)

Must Read

Ένας…άλλος τύπος άντρα πλάνεψε τη Μιζεράκη! Η νικήτρια του «Power of love» ξέφυγε από τα στερεότυπα που θέλει τις περισσότερες γυναίκες να… πέφτουν ξερές από τους άνδρες με κοιλιακούς και έβαλε στη ζωή της ένα… παλικάρι που και την κοιλίτσα του και τα… πλοκάμια του τα έχει για να τυλίξει τη νεράιδα του reality της αγάπης! Ο νέος έρωτας της Στέλλας λέγεται Παντελής Χταπόδιας, είναι Youtuber και εδώ και 20 ημέρες μοιράζεται την ζωή της μαζί του!

Η αποκάλυψη του φρεσκότατου αυτού ειδυλλίου έγινε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Όπως αναφέρθηκε μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν μαζί και την περίοδο της καραντίνας, αφού, πριν τους προκύψει ο έρωτας, έκαναν στενή παρέα ως φίλοι και περνούσαν πολύ ωραία, κάνοντας πλάκα. Άλλωστε, ο «Dr Xtapodias», όπως είναι το ψευδώνυμό του στα social media, είναι πολύ δημοφιλής στο YouTube και το Instagram, με σχεδόν όλα του τα βίντεο να γίνονται viral, ενώ και οι απλές αναρτήσεις του είναι πάντοτε πολύ αστείες.

Η πρώην παίκτρια του reality της αγάπης λοιπόν, η οποία είχε κερδίσει την πρώτη θέση σε αυτό μαζί με τον αείμνηστο Πάνο Ζάρλα, είναι πλέον ζευγάρι με τον «Dr Xtapodias» και μάλιστα δεν το κρύβουν.

Έχουν, μάλιστα, ανεβάσει στο Ιnstagram τους μια σειρά από φωτογραφίες τους, στις οποίες ποζάρουν μαζί στο κρεβάτι, ντυμένοι και οι δύο στα φούξια. Εκείνος διαβάζει αθλητικά κι εκείνη βάφεται. Κι ενώ στη λεζάντα δεν γίνεται σαφές τι σχέση τούς ενώνει, μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, όπως λέει και ο λαός.

Να θυμίσουμε πως η ξανθιά καλλονή από την Κρήτη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Power οf love», προτού μπει στο τηλεοπτικό παιχνίδι για να αναζητήσει τον έρωτα, διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με τον Γιάννη Λεβεντάκη, τον γιο του γνωστού εφοπλιστή. Στη βίλα της Κωνσταντινούπολης συνδέθηκε ερωτικά με τον συμπαίκτη της Πάνο Ζάρλα και μετά τον χωρισμό τους επανασυνδέθηκε για λίγο με τον Λεβεντάκη, αλλά και πάλι δεν κράτησε.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This