Αργύρης Παπαργυρόπουλους: Η φυλακή με τον Παπανδρέου και η «πόρτα» από τη Μελίνα (video)

Must Read

Σε μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις του, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος,  βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Mε το μοναδικό του ύφος, αφηγήθηκε πώς ξεκίνησε την καριέρα του: «Σπούδασα τη δουλειά που έκανα μετέπειτα. Γύρισα όλο τον κόσμο, σπούδασα στα μεγαλύτερα π…ριά του κόσμου. Σαν ναυτικός πήγαινα… Πήγα στη Βραζιλία, στο Περού… Πήγα σε κτίρια που είχαν μέσα 200 και 300 γυναίκες. Τότε στην Ελλάδα δεν υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά. Όταν εγώ γύρισα από το εξωτερικό αυτά ήταν πρωτόγνωρα. Και μπήκα στην περίπτωση».

Ο κ. Παπαργυρόπουλος δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι προσπάθησε ανεπιτυχώς να φλερτάρει τη Μελίνα Μερκούρη: «Στην Αμερική το ’72 πήγα σε ένα κομμωτήριο όπου γνώρισα τη Μελίνα Μερκούρη. Μιλήσαμε, πληθωρική γυναίκα. Της την έπεσα μία μέρα. Με κοίταξε έτσι, και έσπασα τα μούτρα μου. Πόρτα έφαγα δυνατή», αποκάλυψε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Η φυλακή με τον Παπανδρέου

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για την περίοδο της δικτατορίας και ανέφερε ότι έκανε φυλακή μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Έχω μαζέψει και 15 χρόνια φυλακή… Τα παραπτώματα τα δικά μου τότε, είχαν να κάνουν με ξυλοδαρμούς. Δεν έχω ποινικά όπως απάτες, ναρκωτικά και κλεψιές. Απλά μέσα στη δουλειά αυτή έπαιρνα κι εγώ μία, έδινα κι εγώ άλλη μία… Πρόλαβα και τη δικτατορία. Με τον Ανδρέα Παπανδρέου κάναμε μαζί φυλακή. Με πολλούς… Τα κατάφερα και έφυγα για την Αμερική.. τότε ήταν μία τάση οι αντιστασιακοί… δεν ήμουν αντιστασιακός. Έφυγα, ξαναγύρισα, έγινε στην Ελλάδα μία αναδόμηση… πέτυχα κι εγώ, έφτιαξα μια περιουσία…», ανέφερε.

https://www.youtube.com/watch?v=yh4OB5vhZMU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This