Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στον κυρ – μ@λ@κ@ που τα πέταξε στο δρόμο» (video)

Must Read

Είναι από τους πιο αγαπημένες φυσιογνωμίες της τηλεόρασης όχι μόνο για το χιούμορ του αλλά κυρίως για τις ευαισθησίες του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα και για την αγάπη του στο λαμπραντόρ του, τον Σλαβαδόρ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνεται στον ασυνείδητο και ανάλγητο άνθρωπο που παράτησε τα νεογέννητα κουταβάκια στον δρόμο.

Ο κριτής του MasterChef ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι φιλοξενεί τα κουταβάκια στο σπίτι του και κάνει έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι και μια αγκαλιά για τα αβοήθητα πλάσματα που εγκατέλειψε ο μ@λ@κ@ς όπως τον χαρακτήρισε στο δρόμο:

«Αρχικά να δώσουμε συγχαρητήρια στον κυρ-μ@λ@κ@ που τα πέταξε στον δρόμο. Το αφήνουμε αυτό και πάμε να τους βρούμε ένα όμορφο, φιλόξενο, ζεστό σπίτι. Στείλτε μου μήνυμα να υιοθετήσετε μια ΧΝΟΥΔΩΤΗ ΜΠΑΛΑ και να σώσετε μια ψυχή. Τη δική σας. (τα σκυλονια τα έχω σπίτι)», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

https://twitter.com/KoutsopoulosLeo/status/1265366950022168576

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This