Χάρης Σιανίδης: «Οι celebrities είναι τρακατζήδες, θέλουν κι άλλο, κι άλλο» (video) 

Must Read

Ο Χάρης Σιανίδης, γνωστός PR manager μίλησε για τον παράξενο χώρο της showbiz, κάνοντας αποκαλύψεις για μεγάλα ονόματα που έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει. 

«Η δουλειά μου εν μία νυκτί σταμάτησε να υφίσταται. Εγώ πάντα φλερτάρω με τη μελαγχολία και πάντα φτάνω στο χείλος του γκρεμού. Εκεί, όμως που πάω να πέσω στο γκρεμό, κάτι με κρατάει. Δεν άντεχα να βλέπω την υποκρισία στο Instagram να μαγειρεύουν, να κάνουν live και να το παίζουν καλοί γιατί εγώ ξέρω τον χώρο από πίσω» σχολίασε ο PR manager που γνωρίζει τους celebrities και δουλεύει μαζί τους.

«Οι άνθρωποι από το χώρο της showbiz έφαγαν με χρυσά κουτάλια. Ιδίως μέσα στην βαθιά κρίση, εμείς συντηρηθήκαμε. Δεν θα ανησυχήσω πώς θα είναι του χρόνου η πορεία του φίλου μου του Κωνσταντίνου Αργυρού, θα τη βρει την άκρη», ανέφερε ο κ. Σιανίδης.

«Έχω ακούσει τα πάντα από celebrities, έχω να κάνω με δύσκολους και πολύ παράξενους ανθρώπους» απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν του έχουν ζητήσει ιδιαίτερα πράγματα. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Νίκος Κοκλώνης διακρίνονται από μια γενικότερη «τρέλα».

«Ο χώρος της showbiz έχει αχαριστία και απληστία. Θέλουν κι άλλο, κι άλλο. Δεν είναι ότι είναι τσιγκούνηδες, αλλά είναι τρακατζήδες, έχουν μάθει στις παροχές. Είναι πολλοί αυτοί που αντιπαθώ, που δεν θέλω να βλέπω, που με ενοχλούν. Αλλά μιλάω με όλους» σχολίασε ο διάσημος PR manager.

https://www.youtube.com/watch?v=aSS6Quaep6E

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This