Η απάντηση της Ελένης Χατζίδου για την «εκμετάλλευση της αναπηρίας» του Ετεοκλή (video)

Must Read

H Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου συμμετέχουν στο από κοινού στο «Just the 2 of us». Το ζευγάρι που είναι πολύ ερωτευμένο και αγαπημένο εισπράττει γενικά θετικά σχόλια για την κοινή του προσπάθεια, όμως δεν λείπουν κι εκείνοι που κάνουν λόγο για εκμετάλλευση της αναπηρίας του γυμναστή από την παραγωγή, για παραπάνω νούμερα…

Στο τελευταίο σόου μάλιστα, ο ίδιος έκανε μια εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του που του στέρησε το ένα του πόδι, όχι όμως την διάθεση να για ζωή και επιτυχία.

Με αφορμή κακεντρεχή σχόλια που δέχτηκε από ορισμένους, η Ελένη Χατζίδου με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να μιλήσει για την περηφάνια και τη δύναμη του συζύγου της:

«Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας… Πέρα από ψηφοφορίες λοιπόν κ ερμηνείες,που φυσικά μας ενδιαφέρουν πολύ κ τα δυο αλλά πραγματικά το ταξίδι είναι υπέροχο κ είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει ακόμα κ ως εδώ,μας έχει στείλει μηνύματα πολύς κόσμος… «Σπουδαία στάση ζωής» «τυχερή που είσαι Ελένη» «από σήμερα βλέπω τα πράγματα με διαφορετική μάτια». Ακόμα και μια φίλη μου μου έστειλε «Ελένη όλα αυτά που είπε ο άντρας σου με βάλανε σε σκέψεις… από σήμερα θα είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος» Χαιρόμαστε πολύ, απίστευτα πολύ. Είδαμε όμως και σχόλια αρνητικά… ναι πάντα υπάρχουν αυτά και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να πάψουν, ούτε θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε γνώμη σε κάποιους. Ακούσαμε τα εξής «εκμεταλλεύονται την αναπηρία του Ετεοκλή για ψήφους». «Κάνουν ριάλιτι» «θέλετε να σας λυπηθούμε;» Ένα θα πω πραγματικά με αγάπη: Ο Ετεοκλής δεν παίρνει επίδομα αναπηρίας… ο Ετεοκλής ΔΕΝ ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η επιτροπή που θα έπρεπε να του το δώσει και όταν ήρθε η ώρα να τους συναντήσει έβαλε τα καλά του και πήγε ενώ τον συμβούλευαν «μην πας έτσι, δείξε ότι πείνας, ότι υποφέρεις, για να μπορέσεις να το πάρεις!». «Έδωσα τέτοιο αγώνα για να σταθώ στα πόδια μου και θα σέρνομαι για να με λυπηθούν; Να μην το πάρω ποτέ!!!». Και φυσικά δεν το πήρε… Και έχω πολλές ιστορίες αξιοπρέπειας του άντρα μου-του ήρωα μου-του δασκάλου μου, Απλά ήθελα να δώσω ένα παράδειγμα… Απ’ όλη αυτή την ιστορία κρατήστε την τελευταία φράση του «όταν σας συμβαίνει κάτι άσχημο στη ζωή σας δώστε αγάπη και βοηθήστε ανθρώπους που ίσως να μην έχουν τη δύναμη να σταθούν μόνοι τους στα πόδια τους. Μόνο έτσι θα νιώσετε πλήρεις και ολοκληρωμένοι.» Κάθε μέρα προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος ακολουθώντας τη στάση ζωής του. Σ’ ευχαριστώ Ετεοκλή, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σκέφτονται έτσι και κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο», έγραψε η Ελένη στον λογαριασμό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This