Ο αδερφός του Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, γίνεται για δεύτερη φορά πατέρας

Must Read

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αδερφός του αξέχαστου Παντελή, και η σύζυγός του Πωλίνα Φιλίππου σε τρεις μήνες θα υποδεχτούν το νέο τους μωράκι, μεγαλώνοντας κατά ακόμα ένα μέλος την ευτυχισμένη οικογένειά τους.

Η χαρούμενη μαμά, που τη γνωρίσαμε μέσα από το «Καφέ της Χαράς», αλλά δεν συνέχισε την καριέρα της στην υποκριτική, διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και στο σπίτι του αδικοχαμένου τραγουδιστή επέστρεψαν και πάλι τα χαμόγελα από την ημέρα που τους ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα.

Το ζευγάρι κατάφερε στην πρώτη, αλλά και στην τωρινή εγκυμοσύνη να κρατήσει το γεγονός κρυφό μέχρι που η φουσκωμένη κοιλίτσα της όμορφης Πωλίνας Φιλίππου πρόδωσε και τότε και τώρα το μυστικό του!

Αυτή τη φορά η όμορφη μαμά, θέλοντας να διαφημίσει την νέα καλοκαιρινή σειρά ρούχων για το κατάστημα ενδυμάτων που διατηρεί, πόζαρε ως μοντέλο στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media, ωστόσο η κοιλιά της δεν κρυβόταν! Παρότι βρίσκεται σε προχωρημένη κύηση, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, έχει πάρει σχετικά λίγα κιλά, διατηρώντας το καλλίγραμμο σώμα της σε φόρμα.

Η 28χρονη μαμά και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης έχουν ήδη μια κορούλα, την οποία βάφτισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο σε γνωστό κτήμα στην Πάρνηθα. Νονός ήταν ο μικρότερος αδελφός της οικογένειας, ο Νίνο, ο οποίος ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του Παντελή Παντελίδη.

Την ίδια ημέρα τελέστηκε και ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον πολιτικό, που έγινε τον Οκτώβριο του 2018. Ύστερα από δύο μήνες ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους που πήρε τον όνομα Αθηνά, από τη μητέρα του Παντελίδη.

Δείτε επίσης: Η βόλτα της Εύης Βατίδου στην Βουλιαγμένη με outfit που θυμίζει φθινόπωρο από την… μέση και πάνω

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This