Η Χριστίνα Παππά κατακεραύνωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο Θεός βλέπει και κρίνει» (video)

Must Read

«Κόλαφος» η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Ο Θεός βλέπει και κρίνει» είπε έντονα ενοχλημένη και συναισθηματικά φορτισμένη η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τη δήλωση που έκανε το πρωί της Τρίτης η παρουσιάστρια στο «Happy Day στον Alpha».

Συγκεκριμένα, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη ρώτησε αν ενοχλήθηκε που η πρώην συμπαίκτριά της στο «J2US» την αποκάλεσε δημοσίως «αφελή, με την καλή έννοια», η Κωνσταντίνα απάντησε πως θεωρεί ότι δεν είχε κακή πρόθεση. «Είμαι σίγουρη ότι εκείνη την ημέρα ξύπνησε και δεν πήγαιναν καλά τα μαγαζιά της, ήθελε να εκφράσει ένα παράπονό της που δεν είχα πάει στο sushi» είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Χριστίνας Παππά ήρθε χθες το μεσημέρι μέσω της συχνότητας του Σκάι. «Την Κωνσταντίνα σε μια πολύ δύσκολή της στιγμή, όταν είχε χωρίσει από μια μεγάλη και γνωστή σχέση, όλοι την είχαν κάνει πέρα. Στενοχωριόμουν γιατί το διάστημα που είχε την εκπομπή της όντως μου συμπεριφέρθηκε πολύ καλά. Όταν όλοι την έκαναν πέρα, εγώ ήμουν με τον αδύναμο κρίκο. Προσπάθησα να τη στηρίξω με όσες γνωριμίες είχα» ισχυρίστηκε αρχικά, αφήνοντας κατόπιν τα παράπονά της «ποτάμια» να κυλήσουν.

«Από εκεί που η Κωνσταντίνα με έπαιρνε 100 φορές την ημέρα τηλέφωνο, δεν μου λέει ούτε καλημέρα. Τη στιγμή που εγώ όντως είχα ανοίξει ένα μαγαζί στη Μύκονο και είχα ανάγκη να με στηρίξουν οι φίλοι μου. Φίλοι μου, λέω εγώ τώρα… Δεν ήρθε ποτέ! Την προηγούμενη εβδομάδα την κάλεσα και στη Μύκονο να τη φιλοξενήσω. Τόσο χαζή είμαι. Χαζή, όμως. Τελικά εγώ είμαι η πιο αφελής από όλους. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τη φιλία μου» συνέχισε εξοργισμένη η ηθοποιός, δηλώντας πληγωμένη με τη δήλωση της παρουσιάστριας.

«Εγώ δεν είμαι μια γυναίκα που τα έχει βρει έτοιμα. Ούτε μου έχει δώσει κανείς το βήμα στην τηλεόραση, ούτε καμία εκπομπή. Τα έχω κάνει μόνη μου, έχω παλέψει μόνη μου και με πιάνει το παράπονο» πρόσθεσε με έναν λυγμό στη φωνή. «Εγώ πάντως τη διαφήμιση δεν τη χρειάζομαι. Τα μαγαζιά μου πάνε πολύ καλά. Να ‘ναι καλά η Κωνσταντίνα, δεν πειράζει. Όπως της είχα γράψει σε ένα μήνυμα “όλα εδώ πληρώνονται. Ο Θεός βλέπει και κρίνει”. Αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο» ξεκαθάρισε η Χριστίνα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=351&v=XxDrL-UhhwM&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Καθησυχαστικό μήνυμα της Μάρθας Καραγιάννη: «Είμαι καλά»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This