Η Μαρία Μπέη «καρφώνει» τον Σταυρή: «Γενικά ο Σταυρής είναι από τα άτομα τα οποία έχουν έπαρση για τον εαυτό τους» (video)

Must Read

Το twitter «γλέντησε» με την αποχώρηση της Μαρίας από το «MasterChef»! Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του reality μαγειρικής του Star, όπου διασταύρωσαν τις… κουτάλες τους ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου, είχαμε την τελευταία διπλή αποχώρηση, του Τζον Λεβί Ριανό και της πολυσυζητημένης Μαρίας.

Η τελευταία, μάλιστα, δεν έχασε ευκαιρία να ρίξει τα… καρφιά της (με αγάπη πάντα!) στον Σταυρή, κατηγορώντας τον για έπαρση. «Γενικά ο Σταυρής, το λέω με αγάπη αυτό, είναι από τα άτομα τα οποία έχουν έπαρση για τον εαυτό τους. Το παιδί γνωρίζει πάρα πολύ καλά να μαγειρεύει, παρ’ όλα αυτά, όμως, μπήκε σε έναν διαγωνισμό και δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή καυχιούνται για τον εαυτό τους» σημείωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του reality του Star και συνέχισε εξηγώντας: «Γιατί, συγκριτικά, ο Σταύρος έχει καλύτερη απόδοση από τον Σταυρή, αλλά ο Σταύρος είναι χαμηλών τόνων και το πάει τελείως στον χαβαλέ».

Τι ήταν να ακούσουν τις παραπάνω δηλώσεις οι χρήστες του twitter; Έστησαν «πανηγύρι» και την… περιποιήθηκαν και με το παραπάνω, με τα σχόλια -ως επί το πλείστον χιουμοριστικά- να πέφτουν… βροχή για την «γκρινιάρα του MasterChef», όπως την αποκαλούν.

«Η Μαρία μίλησε για έπαρση και γέλασαν και τα μαχαίρια» κάγχασε ένας. «Σκέψου ότι κάπου στη Θεσσαλονίκη ο Μπέλλος έχει ακούσει 765 φορές ότι αν δούλευε η φριτέζα σωστά το Μαράκι θα είχε περάσει τελικό» ανέφερε κάποιος άλλος, βάζοντας στο… παιχνίδι των σχολίων και τον σύντροφο και πρώην συμπαίκτη της μελαχρινής μαγείρισσας Δημήτρη Μπέλλο.

Κάποιος φαν της σειράς «Στο Παρά 5», από την άλλη μεριά, σχολίασε: «Βρέθηκε το μοναδικό κανάλι που μπορεί να δουλέψει η Μαρία σε εκπομπή μαγειρικής: ο Τηλεβόας!». «Και κάπου εδώ αποχαιρετάμε με συγκίνηση τη Μαρία… και με φάσκελα σαν τον Μαυρογιαλούρο!» σημείωσε με τη σειρά του ένας θαυμαστής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

«Μαράκι: Να μην γκρινιάξω κι εγώ λίγο; – Θείος Λεωνίδας: 75 επεισόδια γκρινιάζεις, αγάπη μου. Δεν χόρτασες;» έγραψε την κακία του πλην όμως με χιούμορ άλλος χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=74&v=qvjg7ovDxl0&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Ο 90χρονος Κώστας Γκουσγκούνης αποκαλύπτει ότι ακόμα και σήμερα του κάνουν προτάσεις για… αισθησιακή ταινία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This