Η Γωγώ Μαστροκώστα φόρεσε τα αθλητικά της και πήγε για καφεδάκι στη Γλυφάδα

Must Read

Τα καλλίγραμμα κορμιά και οι αψεγάδιαστες σιλουέτες, όπως η δική της, απαιτούν κόπο και προσπάθεια για τη διατήρησή τους σε άριστα επίπεδα, κι αυτό η σέξι γυμνάστρια και επιχειρηματίας το γνωρίζει καλά.

Έτσι, η Γωγώ, που χρόνια τώρα προσέχει τη διατροφή της και προπονείται σε καθημερινή βάση, φόρεσε τη φόρμα της και πήγε για τρέξιμο στα νότια προάστια, όπου την απαθανάτισε ο φωτογραφικό φακός. Ντυμένη με total black sporty σύνολο, αποτελούμενο από κολάν και στενό τζάκετ, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο. Όταν δε αντιλήφθηκε τους φωτογράφους όχι μόνο δεν δυσανασχέτησε, αλλά τους χαμογέλασε με άνεση.

Λίγη ώρα αργότερα κι αφού είχε ολοκληρώσει τη γυμναστική της, η όμορφη σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα συναντήθηκε με την καλή της φίλη και πρώην μοντέλο Τζένη Τζιβεριώτη και κάθισαν να πιουν έναν καφέ σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας και ν’ ανταλλάξουν τα νέα τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This