Μαύρο δάκρυ η χήρα του Τζέιμς Μπράουν, που… βλέπει την περιουσία του «νονού της Soul» να πηγαίνει σε φιλανθρωπίες!

Must Read

Η τελευταία επιθυμία του «νονού της σόουλ», να προσφέρει ολόκληρη την περιουσία του για τη μόρφωση φτωχών παιδιών, μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί!

Έπειτα από 14 χρόνια δικαστικών αγώνων, αμερικανικό δικαστήριο αποφάσισε ότι η περιουσία του Τζέιμς Μπράουν δεν θα πάει στη Τόμι Ρέι Χίνι, την τελευταία σύντροφό του, δηλαδή, η οποία και τη διεκδικούσε, αλλά θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Χίνι υποστήριζε ότι είναι νόμιμη σύζυγος του θρυλικού «νονού της Soul», ο οποίος πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2006, σε ηλικία 73 ετών, και απαιτούσε να κληρονομήσει εκείνη την περιουσία του. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νότιας Καρολίνας, όμως, αποφάνθηκε ομόφωνα ότι ο γάμος που είχαν τελέσει δεν ήταν έγκυρος, καθώς η χήρα του Μπράουν δεν είχε πάρει επίσημα διαζύγιο από τον προηγούμενο σύζυγό της.

Το δικαστήριο δεν κατάφερε να προσδιορίσει ακριβώς την έκταση της περιουσίας του Μπράουν, αλλά εκτίμησε ότι μπορεί να κυμαίνεται από 4.500.000 ευρώ έως 90.000.000 ευρώ!

Όποιο και να είναι το ποσό, πάντως, σημασία έχει πως η δικαστική απόφαση προβλέπει ότι το μεγαλύτερο μέρος του θα γίνει δωρεά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν στην εκπαίδευση φτωχών παιδιών, όπως ακριβώς επιθυμούσε ο μακαρίτης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This