Το… πράσινο μαγιό του Μητσοτάκη και ο ξεχασμένος (από όλους) Σαμαράς

Must Read

Το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα την οδό Βαλαωρίτου, επέλεξε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να κάνει τα ψώνια του. Άνδρες της ασφάλειας συνόδευαν τον πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μπήκε σε γνωστό εμπορικό κατάστημα της στοάς, προκειμένου να αγοράσει… μαγιό!

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές  αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες και θέλουν τον Κ. Μητσοτάκη να εξέφρασε την επιθυμία για ένα μαγιό που του τράβηξε το βλέμμα, πράσινης απόχρωσης παρακαλώ, προκαλώντας συνειρμούς εν όψει και του ανασχηματισμού.

Ο πρωθυπουργός βγήκε λίγα λεπτά αργότερα ευδιάθετος, ωστόσο δεν κρατούσε κάποια τσάντα στα χέρια, με ορισμένους να αφήνουν να αναφέρουν ότι δεν υπήρχε το συγκεκριμένο μαγιό στο νούμερό του.

Την ίδια ώρα, σε παρακείμενο καφέ στη Βαλαωρίτου απολάμβανε τον καφέ του ο Αντώνης Σαμαράς. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες κανένας δεν πλησίασε τον πρώην πρωθυπουργό, για να τον χαιρετίσει, γεγονός που δείχνει ότι πλέον έχει ξεχαστεί από όλους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This