O Σωτήρης Ταχτσόγλου περιγράφει την πτώση: «Όταν κρεμάστηκα από το μπαλκόνι…» (video)

Must Read

Πριν μία εβδομάδα περίπου, ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσόγλου, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά που σπάει ταμεία, «Άγριες Μέλισσες», είχε πέσει από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που κατοικεί, στον Βύρωνα.

Ο λόγος ήταν ότι είχαν ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού τους με τη σύζυγό του, με την οποία μόλις είχαν γυρίσει από το μαιευτήριο όπου είχε γεννήσει.

Η απέραντη ευτυχία παραλίγο να μετατρεπόταν σε τραγωδία.

Το μεσημέρι της Κυριακής παραχώρησε συνέντευξη από το σπίτι του , όντας κλινήρης. στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου» όπου περιέγραφε πως έγινε το ατυχές συμβάν.

Σοκάρουν τα λόγια του:

«Το σκέφτηκα μετά και κατάλαβα ότι ήταν μια απόφαση παρορμητική. Πίστεψα ότι μπορώ να το κάνω. Όταν κρεμάστηκα από το μπαλκόνι προσπάθησα να φέρω πάλι το σώμα μου προς τα πάνω, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο… Αφήνω τα χέρια μου, αιωρούμαι στον αέρα, πέφτω και χτυπάω πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου. Γυρίζω το σώμα μου, πέφτω κάτω από το αμάξι και νιώθω ότι έχω τη δύναμη να σηκωθώ. Πάω να σηκωθώ και νιώθω δυο χέρια να με κρατούν από τον λαιμό.

Ήταν μια κοπέλα που μου είπε ότι είναι νοσηλεύτρια και με ακινητοποίησε γιατί χτύπησα την σπονδυλική μου στήλη. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, δεν κατάλαβα πότε με εγκατέλειψε η δύναμη από τα χέρια μου και έπεσα… Αυτό που με απασχολούσε ήταν ότι η γυναίκα μου έπρεπε να βγάλει γάλα να το πάμε στο παιδί μας. Είπα στη σύντροφό μου να πάρει έναν κλειδαρά για να μπει στο σπίτι και να με αφήσει εμένα… Είχα δύο κατάγματα στους δύο πρώτους σπονδύλους. Έγινε σπονδυλοδεσία στο ΚΑΤ, έγιναν οι εξετάσεις και όλα είναι μια χαρά. Χρειάζεται ένα με δύο μήνες ανάρρωσης τώρα…»

https://www.youtube.com/watch?v=ABC2SAx6fDc&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This