Η απώλεια της μητέρας της «έστειλε» τη Βάσια Θεοδοσίου στην κατάθλιψη! Η μάχη για να επιστρέψει στις πίστες

Must Read

Η τραγουδίστρια Βάσια Θεοδοσίου, που επέστρεψε στην ενεργό δράση έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, εξομολογείται τον συγκινητικό λόγο για τον οποίο άφησε την πολλά υποσχόμενη καριέρα της και κλείστηκε στον εαυτό της και στο σπίτι της: «Ο θάνατος της μητέρας μου μ’ έριξε σε κατάθλιψη!»

  • Από τον
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΛΗ

Η Βάσια, η οποία διαθέτει μια γνήσια λαϊκή φωνή, άρχισε να τραγουδάει σε στέκια του Πειραιά και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει αγαπητή στο κοινό. Πριν από τέσσερα χρόνια γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Τις νύχτες βγαίνω», το οποίο κυκλοφόρησε από τη Heaven Music, με τον γνωστό επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη να της κάνει πρόταση να βρεθεί στο «Fantasia» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ένα δραματικό γεγονός όμως έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.

Ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας της πριν από περίπου δύο χρόνια την έκανε να αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και να πέσει σε κατάθλιψη. «Είχα πολύ μεγάλο… έρωτα με τη μητέρα μου. Ήμασταν συνέχεια μαζί, ερχόταν στα μαγαζιά όπου τραγουδούσα, πηγαίναμε παρέα στα ραντεβού για δουλειά, ήταν η κολλητή μου. Όταν η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή, άνοιγα το στόμα μου να τραγουδήσω και με έπιαναν τα κλάματα. Για έναν χρόνο έπεσα σε κατάθλιψη. Κανένας δεν στάθηκε δίπλα μου, μόνο ο πατέρας μου και μια κολλητή μου. Συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς με παράτησαν» εξομολογείται η ίδια συγκινημένη στην «Espresso».

Στην πορεία ωστόσο αποδείχθηκε μαχήτρια, κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της, να επιστρέψει στο τραγούδι, να ερωτευτεί, αλλά και να παντρευτεί έπειτα από τρεις μήνες γνωριμίας με τον σύζυγό της Θανάση: «Δεν θα περάσει ποτέ η τεράστια απώλεια της μητέρας μου, απλώς πρέπει να μάθω να ζω με αυτό. Προτού φύγει από τη ζωή μου είχε πει να μην αφήσω ποτέ τη δουλειά μου. Η παρουσία της ακόμα και από τον ουρανό μου έδωσε δύναμη ώστε να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Υπήρχα απλά, χωρίς να ζω. Τη βλέπω μπροστά μου και μου γελάει, αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω» αναφέρει η ίδια και προσθέτει: «Από εκεί που δεν το περίμενα, παντρεύτηκα μέσα σε τρεις μήνες. Ο σύζυγός μου είναι το στήριγμά μου. Η μητέρα μου θα ήθελε να με δει πολύ νυφούλα, αλλά από εκεί πάνω με βλέπει και χαίρεται. Ο Θανάσης ήταν η αιτία να δω ξανά την όμορφη πλευρά της ζωής και με έκανε να θυμηθώ πώς είναι να είσαι ευτυχισμένος. Είναι στα σχέδιά μας να κάνουμε σύντομα παιδάκια και οικογένεια».

Αυτή την περίοδο η Βάσια Θεοδοσίου εμφανίζεται στα Λαδάδικα της Αθήνας, στο Γκάζι, μαζί με τον Σώτη Βολάνη και τον Αλέκο Ζαζόπουλο. «Είμαστε όλοι μια ωραία παρέα, χωρίς τίτλους και ταμπέλες. Η συνεργασία μου με τον Σώτη Βολάνη και τον Αλέκο Ζαζόπουλο είναι πολύ καλή, δεν υπάρχουν κόμπλεξ και ετικέτες. Μαθαίνω δίπλα τους και παίρνω πράγματα από αυτούς τους τραγουδιστές. Το σχήμα τα έχει όλα και είμαστε μια ομάδα που τα έχει όλα!» καταλήγει η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This